background img
afine cu frunze

Un fruct minune te pune la adapost în sezonul ploios

bol cu afineExistă un aliment care are un efect miraculos pentru funcționarea corectă a sistemul imunitar! Afinele au proprietăți terapeutice confirmate științific. Prin conținutul ridicat de antioxidanți, afinele refac în primul rand sănătatea celulelor.

Primul pas spre dietă, dacă ești începător

Afinele acționează asemeni unui stimulant pentru creier, scad tensiunea și nivelul ridicat al colesterolului, previn bolile de inimă, dar și numeroase forme de cancer. Asigură un bun tranzit intenstinal prin conținutul ridicat de fibre, fiind absolut necesare în cazul în care ești la dieta. Afinele previn, de asemenea, și osteoporoza, fiind indicate mai ales femeilor la menopauza, afectate în număr mare de această boală gravă.

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii
  • Pingback:Regimul celor 5 mese te ajută să slăbești! | Fără Prăjituri

  • comment avatar ArieMargo 26/05/2015

    Buna, Denisa, felicitari penrtu ca ai o pasiune si atunci este usor sa iti croiesti o cariera de succes!! Pentru a-ti indeplini dorinta ai dpua variante. Ori sa te inscrii la Colegiului de Nutritie din cadrul Facultatii de Medicina a UMF Bucuresti, si vei absolvi cu specializarea nutritionist si dietetician , ori vei face cei sase ani de Facultate de Medicina generala, din cadrul unei Universitati de Medicina si apoi inca patru ani de specializare de Boli de Nutritie si Diabet, care iti asigura statutul de medic specialist si apoi, ascensiunea ierarhica pe care ti-o doresti. Eu multumesc penrtu aprecierile tale, darnu sunt nutritionist, eu am facut facultatea de Medicina Generala, apoi specializarea Gerontologie si Geriatrie, care include cunostinte aprofundate din Disciplina Boli de nutritie si Diabet. In prezent sunt medic primar Gerontologie si Geriatrie . Multa bafta!

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title