background img
little-girl-child-children-2512

4 avantaje ale tratamentului cu ulei din semințe de struguri pentru păr

Părul este bogăția unei femei, de podoaba capilară depinde direct frumusețea acesteia. Partea masculină este și ea afectată de felul în care arată părul său, fiind un important indicator al vârstei și stării de sănătate.

Frumusețea părului înseamnă, în primul rând, sănătatea lui, iar un idnicator al acesteia sunt firele mătăsoase, îngrijite, ce reflectă lumină și vitalitate și pot cuceri pe oricine! Un remediu eficient ce conferă părului putere, energie, și strălucire este uleiul din semințe de struguri presat la rece.

rashmi-nigam-bollywood1. Părul crește mai ușor și își recapătă sănătatea

Uleiul din sâmburi de struguri conține până la 72% de acid linoleic omega-6, care asigură hidratarea părului și normalizarea scalpului și stimulează toate procesele de regenerare, astfel părul crește mai rapid și mai sănătos, nu se deteriorează. Părul devine elastic, ușor de pieptănat, firul crește în grosime și devine mai puternic.

4 măști pentru un păr perfect

images (19)2. Firele despicate nu mai sunt o problemă

Vârfurile deteriorate arată inestetic și conferă părului un aspect neîngrijit, indiferent dacă este bine aranjat sau coafat. Uleiul din sâmburi de struguri face minuni în ceea ce privește aspectul natural și estetic al firului de păr și împiedică despicarea acestuia la capete, reducând considerabil probabilitatea că părul se va rupe. Acum este posibil să ai un păr perfect, ca în filmulețele publicitare!

images (20)3. Adio mătreață

Uleiul din semințe de struguri este cunoscut pentru faptul că conferă elasticitate, tinerețe și vitalitate pielii, astfel acționează benefic întru normalizarea scalpului și soluționează defectele pielii din această zonă. Mătreața, iritabilitatea excesivă, mâncărimile și pielea prea grasă sau uscată pot fi tratate cu acest remediu natural.

Ce trebuie să știi despre uleiul din semințe de struguri

4. Căderea părului nu te va mai afecta

Acțiunea uleiului asupra pieldownload (2)ii capului permite hidratarea și întărirea rădăcinilor firelor de păr, favorizează dispariția mătreții și împiedică căderea părului în abundență. O problemă frecventă a femeilor ce țin dietă este căderea intensivă a părului cauzată de lipsa de vitamine și elemente necesare, cu care organismul trebuie asigurat prin alimentație. Uleiul este salvarea celor care doresc să slăbescă sănătos, el previne căderea firelor de păr și favorizează creșterea lui mulțumită faputlui că conține vitaminele A, C, E, F, PP, B1, B2, B3, В6, B9 și В12. Bărbații care au predispuneri pentru pleșuvie pot încetini sau preveni acest proces cu ajutorul uleiului din sâmburi de struguri.

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title