background img
consum de fast-food interzis

Trăiești ca sa mănânci sau mănânci ca să trăiești?

6 semne că ești dependent de ceea ce mănânci

Cum înțelegi că mâncarea a devenit nu o necesitate, ci o obsesie?
Iată semnele care îți spun că dragostea ta pentru mâncare a depășit limitele:

1. Nu ai o listă de cumpărături

Mergi la supermarket, însă nu pentru că ai scopul să suplinești rezervele din frigider, ci pentru a alege produse gustoase, pe care să le consumi ocazional, între mese sau când ți-e poftă de ceva. Acest fapt semnalează predispunerea pentru o atitudine exagerată față de
mâncare, care trebuie să fie multă și gustoasă

2. Nu mergi la cinema fără popcorn

Un film bun poate fi vizionat fără a te distrage la mofturile stomacului tău. Dacă nu poți admite vizionarea noului blockbuster fără sticla de cola și pachetul de dulciuri lângă tine, obsesia ta pentru mâncare devine o problemă.

3. Creierul tău are nevoie de dulciuri

Înainte de orice activitate intelectuală, în timpul lucrului la calculator sau când efectuezi un șir de operații logice, ai nevoie de câteva dulciuri, ciocolată sau nuci pentru a te concentra? Ei bine, acest fapt demonstrează atașamentul tău la nivel subconștient de mâncare, care poate deveni o prolemă.

5 metode simple ca să nu mai mănânci prăjituri

4. Ieșitul în oraș înseamnă mâncare

Dacă asociezi orice tip de activitate festivă sau odihnă cu mese copioase și delicioase, înseamnă că mâncarea ocupă un loc alarmant în sistemul tău valoric. O petrecere este reușită dacă în localul dat hrănesc bine? Această idee este specifică persoanelor dependente de ceea ce mănâncă.

5. Cel mai bun cadou – dulciuri

Când pleci în vacanță, ții să te întorci cu ceva memorabil, cu o mică atenție pentru familie și prieteni. Dacă în detrimentul bijuteriilor și obiectelor de artizanat optezi pentru cutii de bomboane pe care să le dăruiești apropiaților tăi, înseamnă că dorești să îi ademenești în cercul tău secret de persoane ce venerează mâncarea!

6. Dimineața începe cu micul dejun

Este cert că prima masă a zilei nu trebuie în nici un caz să lipsească din alimentația ta, însă dacă primul lucru care îl faci când te trezești este să deschizi frigiderul, este un semn că dragostea ta pentru mâncare a ajuns prea departe!

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title