background img
holiday-weight-gain-torrance

Tipologiile persoanelor ce țin dietă. Tu din care faci parte?

 Știai că felul în care ții dietă te face diferit de ceilalți?

images1. Martirul în numele siluetei

„O să beau o cola light, sunt la dietă!” este fraza pe care obișnuiește să o rostească acest tip de persoane și deobicei o face după ce s-a delectat cu trei felii de pizza și a „ronțăit” două farfurii inofensive de cartofi pai. Stăruințele acestui specimen nu pot trece neobservate, căci în permanență acești indivizi recurg la sacrificii pentru a slăbi: nu mănâncă pe noapte, beau multă apă și fac așezări odată în an. Acțiunile acestor persoane confirmă influența majoră a autoconvingerii: atâta timp cât în conștiința lor dieta este respectată, acest aspect se preschimbă într-o iluzie ce eclipsează realitatea. În mare parte, acest tip reușește să slăbească cel mult cu a patra parte din cât și-a propus inițial și este satisfăcut, căci a reușit să dea jos câteva kilograme ronțăind pe ascuns ciocolată!

images (1)2. Personalitatea viitorului

Viitorul reprezintă, cu siguranță, o lume tentantă și plină de noi oportunități, însă nu este cazul persoanelor care afirmă în permanență „voi începe o cură de mâine”. Planurile grandioase, prognoza unei incontestabile reușite și promovarea pe larg a ideei de a ține un regim garantează întocmai opusul: persoanele ce oferă mari promisiuni sie însăși și celor din jur nu își urmează scopurile, deci rezultatul stăruințelor deșarte ale acestora este eșecul. Amuzant ese că aceste persoane găsesc apoi o metodă nemaivăzută prin care reușesc să slăbească considerabil și nu se mai confruntă cu problema planificării unui regim vreodată.

Coktail dietetic cu lapte și pere

images (2)3. Supereroul unui mod sănătos de viață

Fiecare dintre noi cunoaște cel puțin un specimen de acest fel. Ele se caracterizează printr-o încredere în sine tăinuită cu iscusință, cauzată de o siluetă de invidiat care este rezultatul veritabil al efortului pe care persoana în cauză l-a depus. Aceste persoane au un regim alimentar devenit obișnuință, care le-a permis să slăbească moderat și treptat, dar și eficient în același timp. Sunt oameni sănătoși, plini de viață, dau sfaturi celor din jur și își dedică tot timpul liber corpului său. Pentru ei, organismul este un templu ce necesită o permanentă și minuțioasă îngrijire.

images (3)4. Vânătorul de metode magice de a slăbi

Principiul după care se ghidează aceste persoane este simplu: găsesc un aliment minune care ar arde eficient grăsimea și ar favoriza slăbirea și îl includ în alimentație, fără de a renunța la tonele de mâncare calorică pe care le consumau până acum. Aceste persoane pot să procure multe pastile care ar fi fost într-adevăr eficiente dacă nu ar fi admistrate împreună cu prăjiturile, fast food-ul și dulciurile ce nu se rețin pre mult timp pe rafturile din bucătăriile lor. Produsele ce ajută la slăbire sunt eficiente și pot dubla efectul unei cure doar dacă concomient cu consumul lor sunt respectate regulile unei alimentații dietetice corecte.

Slăbește simplu cu dieta fără sare!

images (4)5. Victima unui miligram de grăsime

Este vorba despre cele mai fericite persoane din întreaga lume: cele care mănâncă fără să ia în greutate! Într-a adevăr, dacă 100 de femei ar avea șansa să își aleagă o putere supernaturală, 90 dintre ele ar opta pentru posibilitatea de a mânca fără sfârșit și de a rămâne suple. Secolele de visări s-au materializat într-o formă stranie – au apărut persoanele mereu slabe, care mănâncă cel mai mult în orice companie nu s-ar afla, dar nu pun pe ei nici un gram de grăsime. Culmea este că mulți dintre acești oameni fericiți, în loc să prețuiască acest dar, se plâng că sunt grași și strigă la fiecare colț că trebuie să țină dietă!

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title