background img
suc de rosii

Sucul de tomate se încadrează perfect în regimul tău

suc de tomate roșiiDacă vrei să ai un corp frumos și să te menții în formă, e recomandat să consumi un pahar cu suc de tomate zilnic, deoarece conține o cantitate bogată de vitamine și minerale, dar și de antioxidanti, care te vor ajuta să slăbești.

Este important să prepari sucul de roșii în codiții casnice, evitând consumul celui din comerț, care conține îndulcitori și alte substanțe chimice. Astfel, dacă iți place sucul de tomate și vrei să slabești poți urma o dieta bazată pe consumul acestuia.

Pentru a prepara sucul de tomate în condiții casnice, ai nevoie de:fata rosii
  • 1,5 kg de roșii
  • 2 lingurițe de zahăr
  • 2 lingurițe de sare

Pentru început, roșiile se spală și se taie în bucăți mici, se presează pentru ca sucul să iasă din felii și să se formeze o masă de consistența pastei de tomate. Totul se pune pe foc într-un vas emailat și se ține până conținutul acestuia ajunge aproape de starea de fierbere, amestecând supa pasta de tomateconcomitent. Cât este încă caldă, pasta se trece printr-o sită pentru a fi separată de coajă și semințe. Procedura se repetă, de această dată pentru a obține un produs de o cosistență câtmai lichidă. Se adaugă sarea și zahărul, se amestecă și se consumă preferabil în stare caldă.

Poftă bună! 

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title