background img
ten perfect fara riduri cearcane si cosuri

Spune NU cearcănelor, ridurilor și coșurilor!

O piele tânără, catifelată și tonifiată este visul oricărei femei. Un ten perfect este arma secretă a unei femei ce se respectă și dorește să arate bine. Machiajul decorativ și tratamentele cosmetice sunt menite să ascundă imperfecțiunile tenului și defectele pielii, însă produsele de make-up la rândul lor au consecințe neplăcute precum iritabilitatea, alergiile, coșurile și punctele negre și pot provoca ridarea și îmbătrânirea pielii, iar toate acestea nu justifică cele câteva ore de frumusețe falsă. Produsele precum cremele și loțiunile din comerț nu sunt 100% naturale și acțiunea lor asupra pielii este dubioasă. Singura metodă eficientă de a arăta bine fără machiaj și a nu expune pielea la pericolele produselor cosmetice sunt tratamentele naturiste.

femeie cu piele perfecta si floare in parO piele sănătoasă și un ten perfect poate fi obținut și pe cale naturală, cu ajutorul uleiului din semințe de struguri presat la rece. Acidul linoleic omega-6 din componența lui este responsabil pentru tratarea problemelor pielii precum acneea, dermatita, coșurile, punctele negre, reacțiile alergice și alte afecțiuni dermatologice. Acest compus hidratează pielea și accelerează procesele de regenerare ale epidermei. Mai mult, el conferă elasticitate, fermitate și tinerețe pielii.

5 proceduri pentru o piele de divă

Resveratrolul din componența uleiului din sâmburi de struguri presat la rece este un compus ce previne îmbătrânirea pielii, stimulând sintetizarea „proteinei longevității” (SIRT1). Proprietățile antioxidante puternice ale resveratrolului asigură un aspect plăcut al pielii.

piele ingrijita sau obositaCearcănele și ridurile nu te vor mai deranja vreodată

Un mare avantaj al uleiului din semințe de struguri presat la rece este că el înlătură defectele pielii, tratează ridurile și conferă fermitate și elasticitate pielii. Oboseala ochilor poate fi suprimată cu ușurință cu acest ulei.

Acest remediu natural este o adevărată salvare pentru persoanele ce suferă de pe urma neajunsului de somn și a supraoboselii. Pe lângă aspectul sănătos al tenului, uleiul înlătură cearcănele, deci nu mai este nevoie să irosești banii pe produsele cosmetice costisitoare care pot avea consecințe negative asupra pielii de pe față.

Ce trebuie să știi despre uleiul din semințe de struguri

picioare subtiri pe toc Dispare aspectul de coajă de portocală

Celulita este dușmanul înrăit al siluetei, prezența acesteia pe coapse și fese crează un aspect inestetic și nu este deloc un atu al femeii. Chiar și dietele restrictive specializate nu sunt întotdeauna eficiente în combaterea celulitei, din acest motiv multe femei recurg la tratamente cu creme, masaj și împacetări.

Uleiul din sâmburi de struguri este 100% natural, nu are contraindicații sau reacții adverse și face minuni cu pielea din zonele-problemă! Celulita dispare după un tratament cu acest remediu, iar pielea are un aspect elastic și plăcut.

Uleiul din semințe de struguri este eficient în proceduri precum masajul, dar și în compoziția diferitelor măști ce se aplică direct pe piele.

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title