background img
mic dejun cu cereale fructe si pomusoare

Sponsorul dietei tale – micul dejun

Nutriționiștii clasifică prima masă a zilei ca pe cea mai importantă, și au dreptate! Micul dejun aigură organsimul cu energie după o pauză lungă de somn și este responsabil pentru dispoziția și activitatea ta de-a lungul întregii zile, deoarece prima sursă de calorii de care dispune organismul sunt alimentele pe care i le oferi dimineața.

Câteva reguli simple transformă micul dejun într-un ritual al slăbitului sănătos:
  1. Mâncarea naturalăccoktail milkshake pomusoare zmeura

    Produsele pe care le consumi la micul dejun nu trebuie să fie fabricate industrial, prelucrate, modificate genetic sau pline de conservanți și îndulcitori. Organismul iubește legumele, fructele, iaurtul și ceealele la micul dejun, acesta trebuie să fie ușor, sățos și gustos.

  2. Mâncarea proaspătălapte prajituri si capsuni

    În cazul în care ai pregătit seara trecută ceva delicios și ți-a mai rămas o porție pentru dimineața, mai bine refuză să o mănânci și optează pentru ceva proaspăt, gătit la moment. Dacă nu dispui de timp pentru a prepara o omletă, poți consuma câteva legume și fructe bine spălate, iaurt fără fructe (preferabil nu din comerț), lapte sau sucuri fresh. Câteva cereale cu miere și iaurt degresat sunt soluția perfectă pentru cei ce se grăbesc dimineața! Ce spui de ceva delicios la micul dejun? Omleta cu spanac este ceea ce cauți!

  3. Cafeauacani cu cafea pe prosop

    Această băutură accelerează metabolismul după perioada în care procesele metabolice s-au încetinit și organismul a fost în stare de repaus. Cafeaua este sursa ta principală de energie pentru întreaga zi, anume dacă meniul tău presupune un mic dejun dietetic cu puține calorii. Cafeaua verde cu ghimbir este o alegere perfectă de dimineața, aceasta favorizează arderea grăsimilor, împiedică depozitarea lor sub formă de colăcei pe burtă și talie și stimulează procesul de slăbire. Dacă bei o cană de cafea verde cu ghimbir nu mai este nevoie să ai mustrări de conștiință pentru prăjitura calorică înfulecată de dimineață!

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title