background img
alimentatie sanatoasa

Slăbește 10 kilograme în 7 zile

Această dietă sănătoasă detoxifică organismul și previne acumularea kilogramelor pierdute. Acest regim trebuie practicat cel mult o dată la 3 luni, pentru că organismul nu este sanatos să expui organismul prea des la acest tip de modificari de ordin alimentar.

pahare cu coktail de diferite culori, bauturi carnogazoaseZiua 1: În această zi trebuie să ne limităm doar la băuturi, să consumăm orice dorim cu excepția alcoolului, sucurilor din comerț, băuturilor carbogazoase și iaurtului cu adaosuri sau fructe. Este recomandată cel puțin o cană de cafea verde cu ghimbir.

Ziua 2: Meniul celei de-a doua zile trebuie să consiste din legume consumate crude, fără prelucrare termică și nu în componența unei salate. Cele mai recomandate sunt salata verde și varza. Dimineața și seara se bea câte o cană de cafea verde cu ghimbir.

Ziua 3: Alimentația ta în această zi trebuie să fie similară cu cea din prima zi, adică să fie bazată pe consumul de lichide. Porția de cafea verde trebuie dublată. deci este recomandat să bei nu o cană pe zi, ci două.

5 motive după care înțelegi că o dietă nu îți convine

lapte, brânză de vaci și ouă de găinăZiua 4: Cea mai delicioasă dintre zile are un meniu axat pe consumul de fructe proaspete. Trebuie să mănânci doar fructe, preferabil citrice și pomușoare, și să nu neglijezi consumul obligatoriu a minim doi litri de apă și două căni de cafea verde cu ghimbir.

Ziua 5: Alimentele bogate în proteine vor forma meniul tău în această zi. Este recomandat să mănânci cel puțin 3 ouă de găină fierte, piept de pui fiert, iaurt degresat și chefir. Nu uita de două căni de cafea verde cu ghimbir!

Ziua 6: Cura de slăbire este pe sfârșite, tot ce rămâne să faci este să consumi în timpul unei zile doar lichide, precum în cea de-a treia zi a regimului.

Ziua 7: Ultima zi are menirea de a întări rezultatele efortului depus de tine până acum și are un meniu exact pe care trebuie să îl urmezi cu strictețe:
La micul dejun vei consuma 2 ouă de găină fierte și o cană de cafea verde cu ghimbir fără zahăr. În calitate de gustare între mese este recomandat să mănânci un fruct, preferabil portocală, grapefruit sau banană. La prânz te vei delecta cu o supă ușoară delegume,preferabil cu orez, după care va urma o gustare formată dintr-un fruct și o cană de cafea verde. La cină este binevenită o salată de legume cu puțin ulei și sare.

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii
  • comment avatar miha 04/11/2014

    A 8 zi mori si slabirea continua!

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title