background img
ceas cu alarmă în căpșună

Regimul celor 5 mese te ajută să slăbești

Regimul celor 5 mese este bazat pe consumul de alimente naturale, pe un mod sănătos de viață și pe respectarea unui meniu ce implică faptul că trebuie să mănânci de 5 ori pe zi o dată la trei ore.

ceas din fructeAtunci când intervalele dintre consumul de alimente devin mai mici, respectiv viteza de digerare a produselor crește și procesele metabolice se accelerează. Arderea grăsimilor devine mai eficientă atunci când cantitatea de calorii se conservă și se repartizează în porții mai mici, mai multe la număr.

Acest tip de dietă se opune regimurilor bazate pe înfometare, care programează organismul să creeze mai multe depozite de grăsime pentru a avea rezerve în cazul în care perioada în care nu consumi nimic se va prelungi. Prin urmare, energia este utilizată econom, iar grăsimile se ard foarte puțin. Procesul opus are loc atunci când alimentele sunt consumate relativ des, evitând riscul de a administra cantități excesive de calorii.

Află ce proprietăți au afinele, pe lângă faptul că sunt delicioase!

alimente naturale în farfuriiAlimentația sănătoasă este esențială atunci când scopul regimului din 5 mese este de a pierde în greutate. Micul dejun trebuie să consiste din produse lactate și cereale, iar spre seară meniul trebuie să includă mai multe fructe și legume.

O gustare importantă la una dintre mese este cafeaua verde cu ghimbir, printre beneficiile acesteia se numără arderea eficientă a grăsimilor, ameliorarea funcționării sistemului digestiv și reducerea nivelului de zahăr din sânge.

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title