background img
Weight-Loss-Diet-Plan-for-Vegetarian

Postul intermitent câștigă popularitate! Tu l-ai încercat deja?

Pentru a da jos kilogramele nedorite nu este neapărat să ții o dietă drastică și să renunți la mâncărurile preferate – poți să mănânci ce poftești, cu condiția că te mai înfometezi câteodată!

Ce trebuie să știi despre postul intermitent?

Denumit și „postire intermitentă”, acesta reprezintă intercalarea perioadelor în care mănânci copios cu perioadele în care nu mănânci nimic timp de 12-16 ore, fie mai mult de 24 de ore. Această metodă de a se alimenta are efecte benefice pentru sănătate, poate fi practicată cu scopul de a slăbi, pentru a crește masa musculară, întru întărirea imunității sau pentru a fi într-o stare fizică mai bună.

Cum poți slăbi cu ajutorul acestuia?

Pentru început, analizând modul tău de viață, vei înțelege ce tip de post intermitent trebuie să ții: cel scurt, în cadrul căruia nu mănânci nimic timp de 16 ore zilnic sau peste o zi, sau cel de lungă durată, când nu consumi nimic timp de 24 de ore o dată pe săptămână. În perioada dintre pauzele lungi în alimentație poți mânca ce dorești. Desigur, pentru un efect mai rapid și mai vizibil, este recomandat să optezi pentru o alimentație sănătoasă și efort fizic.

Ce este permis să consumi în perioadele de înfometare?

Cât timp nu mănânci nimic trebuie să bei cât mai mult lichid, apă sau ceai. Sucurile, alcoolul și băuturile care conțin calorii sunt interzise.

De ce trebuie să încerci această metodă?

Pentru că este tot ce ți-ai dorit: mănânci ce vrei, slăbești rapid și eficient și este benefic pentru sănătate!

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title