background img
tarelka-ris-perchik-specii

Mitul despre orez: un adevăr dureros pentru silueta ta

Orezul este considerat un produs benefic în alimentația sănătoasă, însă la moment nu este așa. Consumat cu ulei, cu lapte sau sub formă de pilaf, orezul preparat a devenit cea mai rapidă metodă de a crește în kilograme.

Orezul alb a trecut printr-o serie de procese speciale, fiind în ziua de astăzi un veritabil aliment rafinat, asemănător cu cele din conserve. Glucidele din acest produs se descompun foarte repede până la glucoză, fără vreun avantaj pentru sănătate sau siluetă.

Orezul alb este un tip de glucide care se descompun rapid, deci consumul acestora va reține pe foarte puțin timp senzația de foame.
Orezul brun îl poate înlocui pe cel alb dacă este consumat în cantități admisibile.

Cea mai bună soluție ar fi de a amesteca o porție mică de orez brun cu legume, astfel cantitatea gustării se va mări, însă aceasta nu va fi excesiv de calorică.

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii
  • comment avatar Antje 26/05/2015

    Deci e foarte irtenesant. Si e adevarat ca, cuvintele cantaresc greu, chiar si expresia fetei si starea sufleteasca influenteaza lucrurile din jurul tau, am observat asta de nenumarate ori. Poti saluta pe cieva cu un „Salut” indiferent, sau cu un „Salut” plin de dragoste si afectiune, persoana care e salutata simte imediat si iti raspunde pe aceeasi frecventa. E uimitor, si tatal meu cand avea gradina de legume, cand uda rosiile vorbea cu ele, „le dragalea” si le iubea, si intr-adevar erau cele mai mari, ca pe langa gradina lui tata mai erau si altele. Acum incerc si eu sa vorbesc cu florile din camera si sa am grija de ele in mod sincer. Ar fi ideal sa pot face asta si cu cei din jurul meu, indiferent de om.Multumesc de articol,Alex

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title