background img
brioșe de halloween

Halloween fără prăjituri

Legendele spun că în această noapte grăsimea iese din mormânt și bântuie pe mesele oamenilor în așteptarea să doboare o nouă victimă! Boooo! dulciuri originale de halloweenSincer, ce coșmar mai oribil decât kilogramele în plus poate avea o persoană la dietă? Între o zi în compania unui zombie care să îți mănânce creierul și o zi în care să iei în greutate 5 kilograme, tu ce ai alege?

Halloweenul este noaptea spiritelor pe pământ, de altfel unica ta ocazie în an de a spune că ai mâncat un sat întreg de oameni fără de a fi judecat pentru asta, și doar masa pe care au rămas firimiturile de la trupurile prăjiturelor devorate de tine fără de milă îți va cunoaște secretul!

Film horror: cântarul

biscuit înfricoșătorTe incită poveștile de groază și îți dorești să cunoști pe deplin ce înseamnă să te sperii? Nu ai nevoie de filme horror, istorii cu vârcolaci și jocuri de-a v-ați ascunselea, noi îți propunem cea mai eficientă metodă de a resimți șoc, panică, spaimă și nedumerire, ce te va face să crezi în existența forțelor supranaturale: pune cântarul jos, urcă pe el și privește cifrele pe care le arată! Ce poate fi mai înspăimântător?

Costumul de mumie – alegerea perfectă!

ursuleț de pluș bandajat ca o mumieEști în căutarea unui look prin care să îi șochezi pe toți, deghizându-te original și înfricoșător în același timp? Ei bine, mumia parea a fi alegerea perfectă, anume pentru că această costumație implică faptul că vei fi bandajat pe întregul corp, astfel dispui de o ocazie perfectă de a-ți bandaja bine gura și de a nu mânca nimic în această seară! Ai văzut vreun spirit gras? Nu, pentru că fantomele țin cură de slăbire!

Bomboanele – sursa de viață a forțelor supranaturale?

zombie cu biscuiți în loc de creierNu este o coincidență faptul că toți monștrii, fantomele, vârcolacii și mortăciunile cer de la oameni în această noapte bomboane și prăjituri. Adevărul este că răul la rău se trage, această tradițiie fiind un argument în plus că dulciurile au fost inventate de forțe malefice pentru a distruge această lume! Vampirii care au luat multe vieți la timpul lor au schimbat setea de sânge pe dependența de jeleuri și biscuiți. Vă amintiți vrăjitoarea care vroia să îi mănânce pe Hansel și pe Gretel? Ei bine, se pare că Hallowenul face parte din programul de promovare a planului ei malefic de a cuceri lumea! Bomboanele sunt combustibilul din care se naște tot răul, mai mult, se pare că dulciurile sunt unica sursă de energie a monștrilor și vrăjitoarelor, altfel de ce ar fi ele la fel de valoroase ca viața omenească și de ce, în loc să ceară bani, faimă sau femei, vârcolacii cer prăjituri? 😉

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title