background img
eda-legkiy-zavtrak-myusli

Gustările dintre mese: cu ce trebuie să te alimentezi pentru ca să slăbești?

Regula celor 5 mese pe zi este deseori neglijată de persoanele ce țin curele de slăbire, mai mult, consumul de alimente se reduce la doar 2 mese sau numai la dejun. Pentru a evita apariția stării de foame care tentează spre înfulecarea unei prăjituri și pentru a nu încetini organismul, proțiile de la cele 3 mese de bazăale zilei trebuie reduse, iar între ele luate câteva gustări.

Iată ce produse nu ar trebui să lipsească din meniul tău de gustări:

1. Chefirul și iaurtul degresat
Aceste băuturi lactate sunt perfecte pentru accelerarea digestiei și normalizarea schimbului de substanțe, dar nu trebuie consumate pe stomacul gol, ceea ce la transformă în gustări perfecte!

2. Legumele consumate integral
Salatele, deși nu par a conține nimic amenințător pentru cura de slăbire, totuși cunt calorice, au ulei și sare. Pentru o gustare s-ar potrivi mult mai bine o legumă mâncată separat de orice alt aliment.

3. Ouăle de găină
Cunoști deja, probabil, că oul este un aliment potrivit pentru regim, căci conține multe proteine, nu este caloric și e hrănitor! În calitate de gustare poți consuma unul sau două ouă fierte.

4. Fructele
Deși sunt mai calorice decât legumele, sunt benefice pentru dieta ta, fiind bogate în vitamine și având și zahărul indispensabil funcționării unor organe. Un măr va stimula procesarea alimentelor din stomac, o banană te va asigura cu energia necesară, iar pepenele galben va domoli senzația de foame.

5. Cafeaua
Cafeaua este cunoscută ca o sursă esențială de energie, însă este extrem de benefică și în cadrul curelor de slăbire, asigurând decurgerea mai rapidă a proceselor metabolice și acționând pozitiv asupra procedurii de ardere a grăsimilor.

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title