background img
Blood-Orange-HD-Wallpaper

Grupa ta sanguină poate decide dieta pe care să o urmezi

Metabolismul poate fi puternic influențat de grupa sanguină pe care o ai, aceasta fiind determinată genetic. În funcție de grupa sanguină fiecare persoană digeră mai greu sau mai ușor unele alimente, este mai sensibilă la anumite produse și riscă să sufere de obezitate în dependență de ceea ce consumă.

Iată ce reguli în alimentație trebuie să urmezi în dependență de grupa ta sanguină:

Persoanele cu grupa sanguină O procesează cel mai bine carnea și proteinele, anume acestea trebuie să domine în alimentația lor. Din lista alimentelor care te ajută să slăbești dacă ai grupa sanguină O fac parte: carnea roşie, fructele de mare, spanacul, brocoli. Mai mult, exisă unele alimente pe care trebuie să le eviți neapărat dacă dorești să obții efectul scontat. Printre acestea se numără lintea, fasolea, porumbul, grâul, varza, conopida.

Visezi să slăbești mâncând tot ce dorești? Atunci postul intermitent este ceea ce cauți!

Persoanleor cu grupa sanguină A le este recomandat să evite grăsimile în alimentație și să se bazeze pe produsele die origine vegetală, cum sunt fructele și legumele. Acestea sunt esențiale într-un proces de slăbire eficient, spre deosebire de carne și lactate, care ar putea crea obstacole serioase în cazul în care o siluetă de invidiat este ceea spre ce tinde o persoană cu grupa sanguină A.

Un metabolism rapid și o imunitate puternica le este specifica persoanelor cu grupa sanguina B, alimentația dieteică a cărora ar trebui să consiste din carne roșie, pește, fructe de mare, ceai verde și lactate. Carnea de pui, grâul, hrișca, lintea, porumbul, arahidele și semințele sunt de evitat în cazul în care persoanele cu grupa sanguină B își propun să țină o cură de slăbire.

Persoanele cu grupa sanguină AB sunt cele mai avantajate în acest sens, nefiind limitate în ceea ce consumă, decât cu mici excepții. Peștele, lactatea, carnea, legumele și fructele sunt favorabile unui regim sănătos urmat de un individ cu grupa sanguină AB. Carnea roșie face parte din puținele alimente care nu sunt recomandate acestor persoane.

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title