background img
portret-devushka-cvety-siren

Cura frumuseții în 30 de zile

6 secrete alimentare pentru ca să ai o siluetă perfectă, un păr și o piele de vis!

1. Semințele de in

O linguriță de acest produs consumată dimineața pe stomacul gol face minuni! Cu jumătate de oră înaintea micului dejun, administrate împreună cu un pahar de apă caldă, semințele asigură detoxifierea organismului. Pielea își recapătă elasticitatea, devine tânără și fină, iar silueta devine mai suplă, organismul slăbește treptat și eficient!

2. Sfecla fiartă

Cunoscută pentru proprietățile sale și efectul benefic asupra sănătății, sfecla trebuie consumată anume fiartă cel puțin la una dintre mesele zilei. Acțiunea ei este orientată în principal spre purificarea sângelui, ameliorând funcționarea organelor și asigurând un aspect frumos și sănătos întregului corp.

3. Nucile

Știai că suplețea are gust de nuci? Consumate în diverse gustări într-o cantitate de cel puțin 50 de grame pe zi, nucile favorizează îmbunătățirea considerabilă a stării părului și unghiilor. Este recomandat să variezi tipul nucilor pe care le incluzi în alimentația ta.

4. Ceaiurile

Ceaiul de mentă, romăniță și păpădie, precum și ceaiul verde nu trebuie să lipsească la niciuna dintre mese. Fiecare băutură are proprietățile sale curative, însă toate stimulează arderea grăsimilor și sunt benefice pentru siluetă și sănătate. O greșeală răspândită pe care trebuie să o eviți este consumul ceaiurilor din pachețele cu scopul de a slăbi sau a ameliora starea de sănătate. Ierburile uscate îți vor fi de mare ajutor dacă dorești să obții un efect maxim și vizibil!

5. Fructele Goji

Aceste pomușoare Tibetane au o mulțime de proprietăți miraculoase și curative. Un adevărat remediu natural care, pe lângă numeroasele avantaje pentru imunitate, sănătate și tinerețe, este esențial într-o cură de slăbire, favorizând arderea eficientă a grăsimilor și normalizând procesele metabolice. Cu fructele Goji suplețea devine o condiție normală pentru tine!

6. Cafeaua verde cu ghimbir

Suplețea bate la ușă, iar în prag stă silueta ta de vis cu un sac de cafea verde în mână! Detoxifică organismul, are efect anticelulitic, activeză și accelerează metabolismul, stimulează arderea eficientă și rapidă a grăsimilor. Cafeaua verde cu ghimbir te ajută să slăbești natural și sănătos!

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title