background img
fructe de toamnă în coș

Fructele de toamnă sunt perfecte într-o dietă

Merele reglează tranzitul intestinal

mar verdeMerele sunt printre preferatele celor mai mulţi oameni datorită gustului lor dulce acrişor. Dincolo bucuria gustului cei care consumă mere se pot bucura însă şi de beneficiile acestora pentru sănătate. Merele sunt bogate în vitamine antioxidanţi, fibre şi minerale şi au efecta asupra colesterolului, reglează tranzitul intestinal şi accelerează arderea grăsimilor. Persoanele care doresc să slăbească trebuie să consume un măr înaintea fiecărei mese a zilei.Rezultatele nu vor întârzia să apară.

Perele cresc imunitatea organismului

prasade delicioase de toamnaAceste fructe au un conţinut glicemic scăzut şi aduc în schimb un aport semnificativ de fibre în organism, care crează o senzaţie de saţietate. De aceea sunt recomandate în diete. De asemenea perele cresc imunitatea organismului, scad nivelul colesterolului, ajută în tratarea constipaţiei şi reduc stresul.

Prunele sunt un bun detoxifiant

prune ceai masa decorareMai ales dacă sunt foarte dulci prunele trebuie consumate în diete, dar cu moderaţie. Acestea pot fi un aliat în lupta cu kilogramele în plus deoarece sunt bogate în fibre şi ajută la curăţarea colonului. De asemenea elimină colesterolul rău din organism.

Gutuile sunt bogate în vitamina C

Gutuile sunt printre fructele cele mai puţin dulci, conţin numai 63 de calorii la 100 de grame. În schim gutuile sunt bogate în fibre şi vitamina C. Consumate cu regularitate gutuile favorizează reglarea colesterolului şi a glicemiei. De asemenea s-a constatat că aceste fructe reduc celulita şi redau un aspect tonifiat pielii.

Strugurii sunt un diuretic naturalstruguri în paner

Cu toate că sunt foarte dulci strugurii nu trebuie să lipsească din dietă deoarece sunt antioxidanţi şi conţin vitaminele A şi K. Strugurii previn retenţia de apă în organism şi asigură o funcţionare bună a rinichilor de aceea sunt recomandaţi în diete.

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title