background img

Lupta mea cu punctele negre. Cine a învins?

mica 4

Bună ziua, dragi cititori! Mă numesc Denisa, am 25 de ani și vreau să vă vorbesc despre o problemă des întâlnită între femei și metoda mea de rezolvare a acesteia. Deci, voi scrie despre punctele negre!

Mereu am avut un ten gras și asta înseamnă că pielea mea este predispusă la apariția punctelor negre. Totul a început în adolescență, când le-am observant prezența în zona T a feței. Din neștiință am început să le scot, ceea ce a dus cu timpul la apariția acneei. Astfel am făcut cunoștință pentru prima dată cu complexele.

imagesPentru a masca problemele cu tenul am început să mă machiez. Aplicam tone de fond de ten, cu speranța că chipul meu va arăta curat și frumos. Sigur că totul nu era nici pe departe așa, pentru că machiajul doar îmi evidenția tenul imperfect. Când am înțeles că problema trebuie tratată am mers la dermatolog. Doctorul mi-a recomandat să cumpăr de la farmacie o cremă specială și niște vitamine. Peste câteva luni am scăpat parțial de acnee, dar nu aveam încă tenul perfect la care visam. De ce? Pentru că punctele negre nu au dispărut!

Am încercat cred că toate scrub-urile din magazine și tot felul de creme. Mi-am făcut măști cu fulgi de ovăz, orez, mierea și zahăr. Despre ședințele de cosmetică până acum îmi amintesc cu groază, pentru că erau super dureroase, dar nici ele nu au avut vre-un efect, deoarece în timpul procedurii se eliminau punctele negre, dar rădăcinile rămâneau în piele, ceea ce ducea la apariția lor din nou.

micaDin disperare am început să caut rezolvarea problemei mele în internet. Acolo am găsit un forum de discuții, unde multe femei povesteau că au reușit să scape de punctele negre și acnee cu ajutorul măștii Black Mask. Pentru că toate eforturile mele depuse până atunci au eșuat, am hotărât să încerc această mască.

Câte ceva despre produs:

Black Mask este un instrument eficient în lupta cu imperfecțiunile tenului. Masca conține doar ingredient naturale care nu provoacă alergii. Este potrivită atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Efectele măștii sunt următoarele:

  • calmează pielea iritată
  • normalizează funcția glandelor sebacee
  • elemină punctele negre
  • curăță profund tenul
  • tonifică, întărește și regenerează pielea 

61122-maska-ot-chernih-tochek-s-uglem-pilaten-1-700x700

De le prima aplicare a măștii Black Mask punctele negre vizibil au dispărut. Pielea a devenit mai netedă, revigorantă și împrospătată. Peste o lună de utilizare regulată a măștii tenul meu s-a curățat de toate imperfecțiunile. În sfârșit pot zice că am un ten perfect și totul datorită măștii Black Mask! Am învins lupta cu punctele negre!!!!

Acum mă simt cu adevărat împlinită și fericită! Îi îndemn pe toți cei ce suferă din cauza problemelor de ten să nu arunce bani în vânt pe tot felul de ședințe cosmetologice, creme și scrub-uri. Ele nu aduc nici un efect! Încercați masca Black Mask și veți uita de problemele pielii pentru totdeauna. Personal am comandat masca direct de pe site-ul importatorului. Doritorii pot procura Black Mask accesând acest link. Vă urez baftă tuturor!

Mai multe informații despre Black Mask

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title