background img
emma stone flori

Emma Stone dă start unui nou trend în frumusețe

Te-ai întrebat vreodată cum Emma Stone reușește să arate atât de bine și să se bucure de o piele catifelată și îngrijită?

emma stone 1Vei fi surprinsă să afli că ea nu tratează pielea cu creme scumpe și loțiuni inovative, ci cu uleiul din sâmburi de struguri pe care îl procură de la farmacie. Actrița a declarat că suferă de alergie la multe dintre elementele din componența cremelor și soluțiilor cosmetice, din acest motiv optează pentru produsele naturale.

Descoperă uleiul din semințe de struguri

Cât de eficient este acest ulei din semințe de struguri? După spusele Doctorului Allan Izikson, metic dermatolog membru a New York Dermatology Group în Manhattan, „Ueliul din sâmburi de struguri are proprietăți naturale emoliente. El hidratează peilea și o protejează de acțiunea razelor UV și alți factori nocivi din mediu. Poate fi alegerea perfectă pentru orice tip de piele care suferă de reacții alergice, atâta timp cât nu conține aditivi chimici.” Dr. Izikson menționează că conținutul ridicat de antioxidanți din uleiul de sâmburi de struguri încetinează procesele de îmbătrânire și fac peilea să arate mai tânăr.

5 proceduri pentru o piele de divă

Sursa: http://www.cosmopolitan.com/style-beauty/beauty/how-to/a10021/emma-stone-beauty-secrets-012512/

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title