background img
dieta verii fructe pentru a slabi delicios piersici pere afine capsuni pomusoare mere prasade pepene verde

Dieta verii: 5 fructe pentru a slăbi delicios

Vara este anotimpul perfect pentru a reduce centimetrii ce s-au depus pe talie fără riscuri pentru sănătate, pentru că oferă o varietate impunătoare de fructe și legume proaspete! Avantajul produselor de origine vegetală este faptul că nu au multe calorii, deci pot fi consumate în cantități mai mari pentru a suprima senzația de foame. Pentru ca să nu ratezi ocazia de a te bucura de o siluetă de vis vara aceasta, am pregătit o listă de fructe din care îți poți forma o dietă bogată în nutrienți!

Piersicile

dieta verii fructe pentru a slabi delicios piersici pere afine capsuni pomusoare mere prasade pepene verde 2Perfecte pentru a fi consumate cu iaurtul de dimineață, piersicile sunt recomandate pentru un regim sănătos. Piersicile conțin vitamina A, C, potasiu și o cantitate sporită de antioxidanți și beta-caroten – substanța care le conferă culoarea galbenă. Flavonoidele ce se conțin în piersici sunt eficiente pentru încetinirea procesului de îmbătrânire a organismului, reducerea riscului de cancer și boli de inimă. Chiar dacă sunt foarte dulci, piersicile au doar 60 de calorii și multe fibre.

Perele

dieta verii fructe pentru a slabi delicios piersici pere afine capsuni pomusoare mere prasade pepene verde 3Perele conțin multă apă și fibre, accelerând procesele metabolice. Unul dintre avantajele esențiale ale acestui aliment este faptul că suprimă senzația de foame și reduce tentația de a înfuleca alimente bogate în calorii, cum ar fi prăjiturile.

Rețetă de smoothie cu pomușoare

Pomușoarele

dieta verii fructe pentru a slabi delicios piersici pere afine capsuni pomusoare mere prasade pepene verde 4Afinele, zmeura și căpșunile sunt bogate în flavonoide și antioxidanți. Pomușoarele au proprietatea de a ameliora aspectul pielii prin faptul că intensifică circulația sangvină la nivelul dermei și reduce sensibilitatea pielii la lumină, fiind potrivite pentru băile de soare. Zmeura conține multă vitamina C și este bogată în pectină solubilă – o substanță ce reduce nivelul colesterolului.

Pepenele verde

dieta verii fructe pentru a slabi delicios piersici pere afine capsuni pomusoare mere prasade pepene verde 5În cazul în care organismul tău nu beneficiază de hidratarea necesară pe timp de vară, pepenele verde poate soluționa această problemă. Licopenul din componența acestui superaliment protejează organismul de acțiunea nocivă a razelor solare. Câteva felii de pepene verde pe zi vor duce la ameliorarea considerabilă a aspectului, structurii și sănătății pielii.

Rețetă de coktail cu lapte și pere

Merele

dieta verii fructe pentru a slabi delicios piersici pere afine capsuni pomusoare mere prasade pepene verde 6Îți vine să crezi că există un aliment care reduce riscul de cancer, menține sănătatea sistemului circulator, face dinții mai albi și îtărește imunitatea? Mărul este acest superaliment și, pe lângă cele menționate mai sus, este potrivit pentru o dietă sănătoasă. Merele au aproximativ 50 de calorii, sunt eficiente în prevenirea afecțiunilor sistemului digestiv, accelerează metabolismul și ajută la arderea grăsimii.

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title