background img
fetiță zâmbitoare cu o felie de pepene verde

Dieta raw vegan

legume roșii ardei ceapăPrincipiul dietei raw vegan este consumul alimentelor de tip vegetal în stare crudă, adică fructe și legume proaspete. Acest regim vegetarian este benefic prin faptul că produsele pe care le mănânci nu sunt prelucrate termic, deci nu pierd din proprietățile și substanțele utile pe care le conțin. Consumul alimentelor proaspete exclude cazurile în care salata preparată nu pare să prezinte vreun risc pentru siluetă, pe când în realitate conține sare, ulei sau chiar maioneză.

Dieta exclude orice alimente de altă proveniență decât cele vegetale, omițând consumul cărnii și produselor lactate, precum și mâncării preparate la o temperatură ce depășește valoarea de 48 °C.

Nutella raw vegana

legume ardei salată vânătă castraveți ceapăAceastă cură are un efect amelorant asupra sănătății organismului, sistemului imunitar și siluetei, fiind benefică și în tratarea astmului, hipertensiunii arteriale, cancerului, bolilor cardiovasculare și maladiilor cerebrale.

Dieta raw vegan este perfectă pentru images (7), dar nu trebuie urmată pe o periodă prea lungă de timp. Cafeaua verde cu ghimbir este alimentul-cheie ce intensifică acțiunea acestui tip de alimentație asupra organismului. Consumul unei căni de cafea odată sau de două ori pe zi între mesele vegetale bine echilibrate asigură corpul cu energie, accelerează procesele metabolice și, astfel, detoxifierea are loc mai rapid și are consecințe pozitive asupra siluetei.

Cura de detoxifiere în 5 zile

Mai mult, consumul de cafea verde cu ghimbir în timpul dietei raw vegan este menit să prevină riscul unei ulterioare depuneri a kilogramelor suprimate odată cu finisarea curei. Grăsimea eliminată prin intermediul acestei diete nu se va depune prea curând, acest efect fiind posibil datorită consumului de cafea verde.

Încearcă un coktail delicios în 3 straturi!

Atâta timp cât din meniul tău zilnic nu lipsește cafeaua verde, efectele dietei raw vegan se vor menține timp mai îndelungat datorită prezenței constante a acesteia în alimentație, fapt extrem de convenabil pentru timpul iernii, când nu există o variație atât de mare de fructe și legume.

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title