background img
stewardese in uniforma rosie

Dieta practicată de stewardese pentru a slăbi

Încearcă acest regim rapid, eficient și plăcut!

Acest regim trebuie ținut timp de 4 zile și asigură pierderea a 4 kilograme. El este frecvent utilizat de către stewardese, care profită de intervalele de timp dintre zboruri pentru a elimina surplusul de kilograme cauzat de alimentația nesănătoasă consumată în tipul lucrului.

Eficiența acestui regim este garantată de reacțiile chimice provocate de alimentele prescrise, acestea cauzând utilizarea corectă a caloriilor și accelerarea proceselor ce duc la slăbirea rapidă.

portocale si suc de portocaleAcest regim este hipocaloric, eforturile depuse timp de 4 zile merită însă consecințele plăcute asupra siluetei.

Meniul pentru cele 4 zile constă din același mic dejun ce include o cană de cafea verde cu ghimbir, și jumătate de fruct din categoria citricelor (grapefruit sau portocală).

Pentru următoaele zile, regimul trebuie să fie următorul:

Ziua 1
 • Prânz
  Friptură de vită la grătar, fără grăsime; salată verde cu roșii la discreție; un măr.
 • Cină
  Doua ouă fierte tari; fasole verde; jumătate de grapefruit; o cană de cafea verde.
Ziua 2
 • Prânz
  Friptură de vită fără grăsime; salată verde; o cană de cafea verde cu ghimbir.
 • Cină
  Dovlecei sau conopidă, în orice cantitate; fasole verde; suc de roșii.
Ziua 3
 • Prânz
  Friptură de vită la grătar fără grăsime; salată verde; salată de țelină; un măr.
 • Cină
  Pui la grătar; roșii la vapori; o cană mare de cafea verde.
Ziua 4
 • Prânz
  Două ouă fierte tari; fasole verde; un pahar mare cu suc de roșii.
 • Cină
  Friptură de vită la grătar, fără grăsime; salată verde; o cană de cafea vere cu ghimbir.

Dieta stewardeselor este foarte eficientă în cazul în care se respectă meniul indicat mai sus. Cantitatea legumelor și cărnii nu este limitată, este recomandat consumul alimentelor până la starea de sațietate, deși porțiile enorme nu sunt binevenite. Dieta exclude gustările dintre mese, de asemenea este indicat să respectați aceleași ore în care luați fiecare masă. Unica gustare permisă este cafeaua verde, aceasta stă la baza reacțiilor chimice ce permit slăbirea rapidă.

Ce faci cu coaja de portocală după ce mănânci pulpa?

Consumul de cafea verde trebuie continuat și după regim, astfel greutatea corporală dorită se va menține fără de a permite creșterea în kilograme. În cazul în care alimentația de după regim este extrem de bogată în calorii și luarea în greutate este inevitabilă, dieta poate fi repetată pese o săptămână, iar în intervalul dintre cură și alimentarea cu produse bogate în calorii, organismul trebuie asigurat cu cafea verde.

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title