background img
devushka-ledenec-sladkoe-ochki

Dieta dulce: slăbește cu bomboane

Orice dietă înseamnă să numeri secundele până la următoarea întâlnire cu raftul cu dulciuri, la care îi vei putea mărturisi cât de mult ți-a lipsit printr-un gest simbolic de înfulecare a întregului său conținut. Află că există o dietă care nu implică dezicerea de dulciuri, chiar din contra, meniul pentru întreaga zi va fi format din bomboane!

Slăbirea are gust de… acadele!

candy-colorful-sweet-konfetyPrincipiul regimului „dulce” este consumul a 75 grame de acadele pe zi, adică undeva 20-25 de bomboane mici pe care să le mănânci de-a lungul întregii zile. De fiecare dată când apare senzația de foame, trebuie să savurezi o bomboană fără de a o ruguma, până când ea se va topi complet în gură. Cu excepția bomboanelor, este permisă apa plată și ceaiul de ierburi fără îndulcitori.

După o zi de „torturare” a organismului cu dulciuri, cântarul îți va aduce o veste bună: este posibil să slăbești până la 1,2 kg. După trei zile în care să practici dieta cu acadele vei scăpa de 2 kg. Timp de o săptămână este posibil să slăbești până la 5 kilograme.

sweet-candy-decorationsAvantajul principal al acestei diete este faptul că ea reprezintă o formă mai eficientă și mai plăcută a tradiționalelor înfometări. Acestea din urmă nu sunt recomandate pentru că au reminescențe groaznice asupra stării de sănătate, dar și pentru că încetinesc metabolismul. Odată ce organismul procesează mult mai lent alimentele, norma zilnică minimă de calorii necesare se reduce, iar fiecare gram de grăsime este „depozitat” pentru a fi utilizate în viitor, în caz că organismul va fi lipsit complet de mâncare. Dieta dulce oferă organismului necesarul minim de calorii, evitând astfel starea carecterizată printr-o senzație puternică de foame și previne depunerea intensă a grăsimii.

Dieta cu bomboane trebuie încercată pentru a spulbera mitul despre dulciurile care îngrașă. Prăjitura consumată seara nu poartă vina pentru straturile de grăsime ce tot continuă să se depună, kilogramele în plus sunt consecința tuturor „infracțiunilor culinare” comise de-a lungul anilor.

Rețeta de zefir dietetic delicios

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title