background img
legume ceapa morcov ardei piper

Dieta cu oxigen: -1 kg pe săptămână

Cel mai mare avantaj al acestei diete e că nu este un regim limitat în timp ce presupune pierderea considerabilă în greutate și astfel nu te supui riscului de a dăuna sănătății sau de a acumula și mai multe kilograme odată cu finisarea curei.

Alimentele pe care trebuie să le consumi în cadrul dietei cu oxigen au un conținut ridicat de antioxidanți, care elimină radicalii liberi de oxigen din organism, prevenind multiple maladii, în special cancerul provocat de stresul oxidativ. Radicalii liberi aduc multe daune organismului, deci suprimarea acestora duce la combaterea multor boli, dispariția ridurilor, întinerirea pielii la exterior și la o stare plină de energie.

Dieta cu oxigen presupune consumul de fructe în stare crudă în cantități impunătoare. Dintre legume sunt indicale cele verzi, roșii și legumele boabe. Alte alimente recomandate sunt carnea de pește, produsele lactate deitetice fără îndulcitori, scorțișoara, piperul și cafeaua verde.

Cafeaua verde îmbunătățește microcirculația și oferă fermitate pielii, stimulează arderea grăsimii și, cel mai important, acționează ca o capcană de fenol pentru radicalii liberi, având un puternic efect antioxidant.

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title