background img
mar verde si miere

Dieta cu miere și oțet de mere: scapă de 3 kilograme în 5 zile

mere rosii pe fundal albastruCura este bazată pe consumul oțetului de mere, acest produs fiind extrem de benefic pentru sănătate prin faptul că diminuează pofta de mâncare, ameliorează procesarea alimentelor, accelerează metabolismul și stimulează procesul intens și rapid de slăbire.

Această cură este urmată de Jessica Alba, actrița afirmă că ii convine această modalitate de a slăbi rapid, anume după ce a pus de curând câteva kilograme.

Cura cu oțet de mere are ca fundament tehnici speciale precum consumul unei căni de oțet de mere cu apă pe stomacul gol înainte de micul dejun, sau administrarea unei lingurițe înainte de fiecare masă. Oțetul de mere este menit să modifice în sens pozitiv metabolismul.

Ce conține oțetul de mere?                            Mierea poate fi toxică?

Dieta cu oțet de mere este mai eficientă atunci când consumi și miere și cafea verde. Mierea contribuie la transformarea grăsmilor în energie, pe când cafeaua verde reglează și intensifică unele procese din cadrul schimbului de substanțe, împiedicând depunerea grăsimii și favorizând procesul de slăbire prin irosirea depozitelor existente. Pentru a slăbi prin intermediul acestui regim este nevoie de a respecta următoarele instrucțiuni:

  1. mar rosu buzeCu jumătate de oră înaintea fiecărei dintre cele 3 mese principale ale zilei se consumă un amestec din 1 pahar de apă la tempratura camerei, o linguriță de miere și 2 lingurițe de oțet de mere.
  2. Peste o oră după fiecare consum de alimente se bea o cană de cafea verde cu ghimbir.

Mult succes!

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title