background img
travka-listya-osen-korziny

Dieta cu mere: -5 kg în 7 zile

Acest regim face parte din curele bazate pe consumul unui singur aliment, însă este eficient și plăcut mulțumită mărului – un fruct delicios, de care fac rost cu ușurință pe timp de toamnă!

Există câteva variante de a ține acest regim: de 3, 5 și 7 zile, în urma cărora slăbești cu 2, 3 și, respectiv 4 kilograme. Eficiența și intervalul de timp în care kilogramele pierdute nu riscă să se depună înapoi sunt direct proporționale cu durata curei de slăbire cu mere, deci cea mai convenabilă pentru siluetă și sănătate este să dieta de o săptămână.

Principiile de bază ale regimului cu mere sunt:

1. Cantitatea zilnică de calorii nu trebuie să depășească numărul de 1200 kcal;

2. Merele trebuie consumate în calitate de gustare, cel puțin 3 bucăți pe zi.

3. Una dinte variantele acestei diete recomandă consumul merelor în calitte de aliment de bază, trebuie mâncate 3 mere la micul dejun, 2 la prânz și unul la cină. De asemenea, în cazul urmării acestei variante a curei, se recomandă consumul unei legume sau unui ou la prima sau la a doua masă a zilei. Acest regim implică administrarea de cafea verde între mese, cel puțin 2 căni pe zi. În cadrul curei este permisă apa plată și ceaiul verde natural fără zahăr.

4. Cealaltă variantă a dietei se bazează pe respectarea unui meniu format din 3 mese pe zi, fără gustări. Este neapărat să mănânci unul sau două mere cu jumătate de oră înainte de fiecare masă. Cu excepâia acestora, alimentația trebuie să fie constiutită din alimente precum legumele, cerealele integrale, lintea, fasolea, nautul, iaurtul, ouăle de găină, brânza de vaci degresată sau cu procentaj redus de grăsime, peștele și carnea de pui. Cafeaua verde trebuie consumată dimineața și seara, cu jumătate de oră după masă.

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title