background img

Am aflat secretul slăbitului!

Am aflat soluția perfectă pentru corpul meu!

 Salutare, dragi cititori și bine v-am găsit! Mi-ar plăcea să cred că scriu aceste rânduri cu efect motivațional asupra multora dintre voi care se regăsesc prin prisma imaginii mele – o femeie de 27 de ani, cu cel puțin 20 de kg în plus față de ce și-a dorit să fie, cu lipsă totală de încredere în sine. De ce zic efect motivațional? Pentru că am luptat cu kilogramele în plus și am simțit cum mi s-a îmbunătățit viața personală, profesională și cel mai important, s-a îmbunătățit relația mea cu mine însumi. Acum mi-am definit o altă imagine de sine, pe care o s-o cunoașteți la final.


Povestea mea

Povestea mea este despre încredere. Nu am fost niciodată genul de persoană încrezătoare și sigură pe sine. Poate acest lucru are legătură cu mediul restrictiv în care am crescut, cu părinți mult prea protectori și posesivi. Faptul ca nu am avut o adolescență ca a celorlalte fete de vârsta mea și din cauza că-mi era foarte greu să mă exteriorizez, prietena mea de suferintă a devenit mâncarea. Astfel s-a creat mediul propice să acumulez kilograme foarte repede. La  vârsta de 22 de ani aveam cu 20 de kilograme mai mult decât greutatea normală pentru o tânără ca mine. Am avut câteva încercări de a merge la sala, de a ține dietă până chiar să mă înfometez, dar totul se întorcea împotriva mea ca un bumerang.

100kg-aaa

Devenisem persoana  negațiilor – Nu vroiam să fac sport, Nu vroiam să renunț la mâncare, Nu vroiam sa țin diete, Nu mă simțeam confortabil în propria piele, Nu aveam încredere in mine, si nici în cei din jur, Nu făceam nimic să schimb situația. Până într-o bună zi, când am întâlnit o tânără nutriționistă, prietenă a verișoarei mele, pasionată de meseria pe care o face.

Soluția și secretul slăbitului meu

Am primit multe sfaturi utile, iar ceea ce cu adevărat m-a determinat să mă țin de ele a fost încrederea pe care mi-o trezea noua mea prietenă. Am început să mănânc sănătos, încetul cu încetul am elimimat grăsimile, prăjelile și dulciurile din regimul meu alimentar. Dar probabil cel mai important lucru care m-a ajutat – am început să consum Cafea Verde (cu ghimbir) „O ceașcă de cafea verde în fiecare dimineață – atât îți trebuie pentru ați ajuta corpul să slăbească”, îmi zicea ea. M-am informat cu privire la acest nou produs descoperit de mine. Cafeaua verde este un produs natural, conține acid clorogenic care reglează și accelerează metabolismul, arde grăsimile în cel mai rapid mod și ajută la starea de bine în general.

Acum silueta perfectă o poate avea oricine își dorește, secretul constă în boabele de cafea verde!


Rezultatele

Cafeaua verde este produsul sută la sută natural, care a făcut minuni în viața mea.  Am slăbit 10 kilograme rapid și extrem de simplu, în doar 1 lună, iar apoi încă 10 kilograme în următoarele 2 luni. Fără efort, fără înfometări, fără prea mulți bani investiți – cu determinare, voință și cu boabele miraculoase de cafea verde.

80kg--aaa

Așa cum vă ziceam, istoria mea este despre încredere. Dupa ce am slăbit am început să mă simt diferit, era un sentiment nou pentru mine, începusem să mă plac. îmi pare rău de anii trecuți, de faptul că m-am complăcut in acea situație, fără să simt că trăiesc cu adevărat. Cafeaua verde (cu ghimbir) m-a ajutat sa slăbesc si mă ajută în continuare, fapt pentru care v-o recomand cu toata încrederea. Cum mă văd acum? O tânără în floarea vârstei, frumoasă, puternică, echilibrată fizic și emoțional, și mai ales încrezătoare.

Cafeaua verde a revoluționat toate metodele de slăbire. aceasta este recomandată de specialiștii în nutriție în întreaga lume.

Aceasta este istoria mea, dar dincolo de asta, voiam să vă recomand cu căldură să aveți un mod sănătos de alimentație și să consumați câte o ceașcă de Cafea verde în fiecare dimineață. Vă îndemn să faceți comanda de pe site-ul www.greencoffe.ro, pentru care bag mâna în foc. Pe mine m-a ajutat mult, dacă v-a ajutat și pe voi, vă rog să lăsați comentarii și să povestiți cum anume.

Află mai multe pe www.greencoffe.ro

Dana Iordache

Comentarii
 • comment avatar Alina Burlacu 12/10/2014

  Bună Dana! Aproape că nu îmi venea să cred atunci când citeam cele scrise de tine. M-am regăsit foarte mult și mă bucur că ai avut curajul să spui și altora cum te-ai simțit. Am 43 de ani și cântăresc 86 de kg. Niciodată nu am făcut nimic în acest sens, dar nici nu m-am simțit bine cu această greutate. O să încerc și eu cafeaua verde recomandată de tine. Mulțumesc mult!!!

 • comment avatar Luminița Gheorghe 12/10/2014

  Mulțumesc pentru articol! Găsesc Cafea Verde în Plafar?

 • comment avatar Dana Iordache 13/10/2014

  Bună Luminița. Eu am comandat cafea verde de pe site-ul recomandat de un specialist în nutriție http://www.greencoffe.ro. Tot de aici m-am informat mult cu privire la acest produs.

 • comment avatar Ionita Craciun 14/10/2014

  Am încercat cafeaua verde boabe, și sunt frustrată că s-a stricat râșnița foarte rapid. Aș sugera să cumpărați cafeaua deja măcinată. Și pentru efecte mai bune, cafeaua cu ghimbir.

 • comment avatar Elena Maier 14/10/2014

  Felicitați-mă! Am slăbit de la 93 kg la 68 kg în două luni! M-a ajutat cafeaua verde și pe mine, sunt fericită și Dana, mă regăsesc foarte bine în ceea ce ați scris! Mulțumesc!

  eu slabita

 • comment avatar Dana Iordache 14/10/2014

  Felicitări Elena, vă încurajez să o țineți tot așa!

 • comment avatar Erasmina Marin 15/10/2014

  Bună tuturor. Am încercat și eu Cafea Verde, într-adevăr, funcționează. Am slăbit 10 kg într-un timp record. Recomand tuturor celor care încearcă de mult timp să slăbească și nu reușesc.

 • comment avatar Marieta Andrei 15/10/2014

  Pe mine nu m-a ajutat foarte mult cafeaua verde. Am slăbit 3-4 kg, dar mă așteptam să dau jos mai mult decât atât. Este posibil să nu funcționeze la toți la fel?

 • comment avatar Dana Iordache 17/10/2014

  Bună Marieta. Îmi pare rău că nu ai slăbit atât cât ți-ai propus. De cât timp consumi cafea verde? Ai renunțaț la grăsimi și dulciuri în alimentație?

 • comment avatar Marieta Andrei 17/10/2014

  Am băut cafea verde timp de o lună. Nu am renunțaț la nimic din alimentația mea, pentru că sunt bucătăreasă și gust în permanență din mâncare.

 • comment avatar Dana Iordache 17/10/2014

  Marieta, te încurajez să mai bei cafea verde, eu consum de șase luni, am slăbit treptat și acum îmi mențin greutatea pe care mi-o doresc. De asemenea, încearcă să reduci și din mâncare.

 • comment avatar Emilia Munteanu 18/10/2014

  Cunosc prietene care au slăbit cu cafea verde, dar cunosc și persoane care nu au avut prea mare efect. Unii spun că ajută, alții susțin contrariul. Cred că depinde de corpul fiecăruia.

 • comment avatar Alisia Ioan 20/10/2014

  Bună fetelor! Eu am slăbit cu cafea verde! O recomand tuturor care vor să slăbească repede și fără efort. Nu sunt adepta înfometărilor. Am încercat câteva diete, dar kilogramele au reapărut imediat cum renunțam la dietă. M-am chinuit destul de mult până nu am încercat cafea verde. O recomand, pe mine m-a ajutat mult.

  alisia ioan

 • comment avatar Iulian Cezar 21/10/2014

  Confirm că produsul este bun, am slăbit 14 kg în aproape 2 luni. Am făcut și sport în acest timp, însă cred că boabele de cafea verde au făcut minunea.

 • comment avatar Narcisa Barbu 23/10/2014

  Bună ziua. Dana, felicitări că ați găsit forța să luptați și că ați ajuns la greutatea dorită de dvs. O să încerc și eu neapărat cafeaua verde, am nevoie și după cum văd aici, ajută multă lume. Vă rog să îmi spuneți cum ați făcut cu vergeturile după ce ați slăbit.

 • comment avatar Dana Iordache 23/10/2014

  Bună ziua, Narcisa! Mulțumesc pentru încurajări. Pielea se strînge în mod impecabil! Nu am avut probleme cu vergeturile sau celulita. Cafeaua verde nu lasă vergeturi! Pierderea în greutate se face treptat, iar astfel nu dăunează organismului.

 • comment avatar Ana Olaru 27/10/2014

  Am auzit multe despre cafeaua verde. Două dintre prietenele mele au reușit să slăbească anume cu acest produs. Cura a durat cam 2 luni și rezultatele au fost vizibile destul de repede. Felicitări Dana pentru articol!

 • comment avatar Irina Peia 28/10/2014

  Bună ziua, ar trebui să țin și o anumită dietă sau pot slăbi doar cu cafea verde?

 • comment avatar Dana Iordache 28/10/2014

  Bună ziua, Irina. Eu am început să fiu mult mai atentă la ce mănânc, am redus prăjelile si dulciurile din alimentație și mă simt mult mai bine așa. Energia sporită ma motivat sa fac și mai multă mișcare, dar cred ca a fost mai mult un efect secundar. Mult spor și un pic de răbdare, vă asigur că veți reuși cu cafea verde!

 • comment avatar Elena Popescu 02/11/2014

  Bună ziua. Fiica mea a consumat cafea verde după naștere și a dat jos 15 kg într-un timp record.

 • comment avatar Madalina Roman 03/11/2014

  Mulțumesc mult pentru sfat! Sunt fericită că am descoperit acest site. De câțiva ani mă chinui cu kilogramele în plus și nu mă ajuta nimic. O să încerc cafeaua verde, mulțumesc încă o dată.

 • comment avatar Dana Iordache 03/11/2014

  Și eu am fost în aceeași situație câțiva ani. Mă bucur că pot ajuta pe alții. Cu siguranță că vei fi mulțumită de rezultate, mult spor!

 • comment avatar Anca Ivan 04/11/2014

  Bună ziua. Pe mine personal nu m-a ajutat, dar cunosc câteva persoane care au obținut un rezultat pozitiv. Probabil mai depinde de corpul si metabolismul fiecaruia.

 • comment avatar Carmen Munteanu 05/11/2014

  Bună ziua, Dana. Spuneți-mi vă rog dacă nu o să mă îngraș după ce o să încetez să beau cafea verde? Mulțumesc

 • comment avatar Dana Iordache 05/11/2014

  Bună ziua, Carmen. Nu veți pune la loc kilogramele pierdute, cafeaua verde vă reglează metabolismul și vă ajută să scăpați de grăsimi în mod natural. Vă asigur că vă îngrijorați în zadar.

 • comment avatar Raluca Stoian 07/11/2014

  Am slăbit!!!!! Am cumpărat produsul și am slăbit 5 kg într-o lună! Sunt foarte mulțumită de acest rezultat, până acum nu m-a ajutat nici pastilele de slăbit așa! O să continui să beau cafea verde, sunt foarte încântată!

 • comment avatar Antonia Marinescu 10/11/2014

  Fetelor, am comandat acum cafea verde. Abia aștept să încep cura de slăbire cu cafea, din tot ce am citit aici reiese că ajută cu adevărat, mulțumesc!

 • comment avatar Dana Iordache 10/11/2014

  Mă bucur mult că reușesc să motivez alți oameni, așa cum am fost și eu motivată când am avut nevoie. Spor la slăbit :)

 • comment avatar Livia Enache 11/11/2014

  Bună ziua. Am aflat depre cafeaua verde, dar până acum nu m-am hotărât să o comand. Am văzut că multe femei din America au slăbit datorită ei. O să încerc și eu, mă bucur că a apărut și în România.

 • comment avatar Diana Macariu 15/11/2014

  Stimată Dana, vă mulțumesc mult! Se vede că ați suferit mult în trecut, iar acum sunteți foarte mulțumită. M-ați cucerit cu ceea ce ați scris, o să încerc și eu cafea verde.

 • comment avatar Dana Iordache 15/11/2014

  Stimată Diana, vă mulțumesc mult pentru vorbe. Într-adevăr am avut o perioadă mai grea, dar contează faptul că acum sunt bine și sper că sfaturile și experiența mea o să ajute și alte persoane.

 • comment avatar Onita Ciomartan 23/11/2014

  Prea frumos sună povestea ta. Din păcate, eu nu aș putea să spun atâtea lucruri pozitive despre cafea verde. Da, am simțit mai multă energie și mai vioaie, dar kilogramele nu au dispărut. Probabil depinde și de metabolismul fiecăruia.

 • comment avatar Ana Lacatus 25/11/2014

  Bună ziua, felicitați-mă!!!! Peste 2 luni sunt mireasă și am reușit să slăbesc foarte mult cu cafea verde. Nu am fost niciodată slabă, dar mi-am dorit măcar să fiu o mireasă frumoasă. Am băut cafea verde timp de 2 luni și am dat jos 10 kg.

 • comment avatar Dana Iordache 26/11/2014

  Ana, felicitările mele pentru faptul că vei fi mireasă și pentru că ai slăbit. Să ai parte de o petrecere cât mai frumoasă!

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title