background img
travka-priroda-korzinka

Cura de detoxifiere în 5 zile

Apropierea sezonului rece prezintă mari riscuri pentru siluetă: acumularea depozitelor de grăsime trebuie prevenită cu orice preț! Cura de detoxifiere este un prim pas în adoptarea unei alimentații sănătoase bazate pe produsele disponibile pe timp de toamnă și iarnă, care să nu influențeze negativ sistemul imunitar și starea de sănătate.

Cura de detoxifiere este bazată pe alimente ce nu modifică aciditatea gastrică, ameliorează procesele metabolice și asigură organismul cu substanțele indispensabile.

Prima zi a dietei reprezintă o scurtă perioadă de trecere de la alimentația obișnuită la cea specifică acestui regim. În aceasă zi din meniu trebuie excluse alimentele precum zahărul, făinoasele, cartoful, orezul, fuctele, nucile și semințele, uleiul, carnea, ouăle și frucetele de mare. În această zi trebuie de băut cel puțin două căni de cafea verde cu ghimbir și multă apă.

Tot ce trebuie să știi despre detoxifiere

Următoarele 3 zile sunt bazate pe consumul de legume în stare crudă, adică proaspete și neprelucrate termic. Chiar și condimentele, la dorință, trebuie consumate aparte, fără de a prepara orice tip de mâncare. Consumul de cafea verde cu ghimbir în aceste zile trebuie dublat, însă între perioadele de administrare trebuie să fie aproximativ aceeași frecvență de timp. Snt interzise sarea, piperul, uleiul, oțetul și legumele acide precum ceapa, varza, conopida. Roșia nu este o legumă, deci nu poate fi consumată în aceste 3 zile.

Ultima zi a regimului este identică cu prima, fiind bazată pe revenirea treptată la modul obișnuit de almentație. În această zi, cu jumătate de oră înainte de micul dejun se bea o cană de cafea verde cu ghimbir, și seara, cu jumătate de oră după cină se mai consumă o cană.

Cafeaua verde cu ghimbir va întări și va tripla efectul curei de detoxifiere, stimulând procesul de ardere a grăsimilor și împieedicând depunerea acestora sub orice formă. Mulțumită cafelei verzi detoxiferea va decurge fără vreun risc pentru sănătate și va avea doar urmări pozitive.

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title