background img
abdomen plat si talie subtire fara grasime

Cum să scapi de grăsimea abdominală?

Yoga, dansuri, sală de forță, masaj – le-ai încercat pe toate, însă colăceii de pe burtă îți tot strică dispoziția de fiecare dată când te uiți în oglindă? Află că motivul este alimentația pe care o ai și acest efect secundar al prăjiturilor pe noapte poate fi cu ușurință înlăturat printr-o dietă echilibrată și sănătoasă. Iată câteva sfaturi pe care merită să le urmezi dacă un abdomen plat este ceea ce îți dorești:

coacaza1. Mănâncă sănătos

Cauza obezității unei bune părți a populației se ascunde în consumul produselor fabricate, modificate pe cale artificială, ce conțin mult zahăr, îndulcitori, coloranți și conservanți. Cunoști deja, probabil, despre daunele pe care le pot aduce alimentele de tip fast-food și băuturile carbogazoase, excluderea acestora din meniul tău este primul pas spre o alimentație sănătoasă și o siluetă de vis!

Abdomen plat în 7 zile!

2. Renunță la poduse făinoase

Cerealele sunt foarte importante, însă majoritatea produselor de panificație afectează în mod negativ silueta. Dacă silueta este o prioritate pentru tine, uită de tot ce conține făină, drojdii, ulei și zahăr. Tot ce este natural, dietetic și comestibil trebuie să fie baza curei tale.

sucuri fresh de morcov rosii si castraveti3. Alimente cu efect de detoxifiere

Din topul produselor ce posedă această proprietate fac parte merele, legumele verzi, bananele, lămâia (precum și celelalte citrice) și sfecla roșie. Efectul acestor alimente este direcționat spre eliminarea surplusului unor substanțe din organsim, precum și suprimarea elementelor cu caracter nociv. Pe lângă starea de sănătate, prezența unor substanțe dăunătoare în organism afectează și silueta, fiind un impediment în calea ta spre suplețe și frumusețe!

Nuca de cocos contra grăsimii de pe abdomen

4. Cafeaua

Multă energie, multă sănătate, puține calorii – ce poate fi mai potrivit pentru o cură de slăbire? O cană de cafea este o porție de sănătate ce îți reglează metabolismul de dimineață, îți reîncarcă forțele și îți redă buna dispoziție. Cafeaua verde cu ghimbir are multiple beneficii pentru sănătate și siluetă: intensifică și accelerează procesul de ardere a grăsimilor, previne oprirea pe termen lung a procesului de slăbire (precum și faza de platou), menține starea de sănătate în timpul unei cure, când aceasta este foarte vulnerabilă și este alimentul-minune ce te va ajuta să spui, în sfârșit, adio grăsimii de pa abdomen!

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii
  • comment avatar Alma 01/11/2014

    si daca nu poti bea nici un fel de cafea ,ca se tot face reclama la cafeaua verde asociata cu ceai de ghimbir ce bei ?:)

  • comment avatar Veronica 02/11/2014

    Ceai de păpădie, ceai de romaniță, ceai din fructe goji, ceai cu ghimbir – toate sunt eficiente! Important este tratarea multiaspectuală a subiectului, adică alimentație, activitate fizică, somn, proceduri cosmetice etc.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title