background img
cumpărături legume naturale sanatoase

Cum să duci până la capăt o dietă?

Ești pregătit să ții regim, ai golit frigiderul și ai scos cântarul din dulap? Decizia de a slăbi este lăudabilă, noi te ajutăm să îți duci planurile la bun sfârșit!

Majoritatea curelor de slăbit eșuează pentru că nu sunt finisate, iată de ce ai nevoie pentru a nu te abate de la drumul stabilit:

1. Nu-ți fie frică să greșești!

Multe persoane renunță la regimul pe care l-au început de ceva vreme doar pentru că, într-o seară, au înfulecat prăjitura pe care s-au jurat că nu o vor atinge. După consumarea unui aliment din categoria celor „interzise”, se pare că daunele aduse nu vor mai putea fi remediate niciodată, însă nu este cazul să ne dezamăgim în propriile forțe! Efortul depus până acum compensează o greșeală măruntă comisă odată, care nu este un motiv de a întrerupe regimul. Ne împiedicăm, dar mergem înainte!

2. Dacă ești sigur pe tine, ești motivat!

Ținând o cură de slăbire, la un moment dat, ne punem întrebarea: „La ce bun să suferi, dacă kilogramele în plus nu schimbă nimic?”, pe când, defapt, ne este cu atât mai greu să ne abținem de la mâncărurile preferate, pe cât mai mult realizăm că efortul nostru nu va avea rezultat. Motivația fiecăruia este diferită: unii slăbesc pentru ca să încapă în perechea de pantaloni preferați, unii pentru a-și cuceri jumătatea, alții din motive de sănătate, însă majoritatea slăbesc pentru a se simți bine în propria piele. Rezultatul îl va atinge cel care ține o cură pentru sine, pentru a fi mulțumit de ceea ce vede în oglindă și a se simți confortabil în propria piele.

3. Nu te abate de la drumul stabilit

Dacă ții un regim care presupune să eviți să mănânci după ora șase seara și să consumi ceai verde între mese, nu renunța la aceste mici principii care îți mențin siguranța în rezultat doar pentru că ai citit un articol despre o dietă „mai eficientă”. Nu te opri chiar dacă auzi îndemnul unuia care spune că nu vei obține nimic, lasă în urmă geloșii care te invidiază pentru că poți mai multe decât ei. Spune „nu” prăjiturilor și oamenilor care te ademenesc înapoi în groapa obezității.

4. Nu-ți pierde încrederea!

Ai depus mult efort, însă rezultatul lasă de dorit. Ai respectat sârguincios cerințele regimului, dar nu ai dat jos kilogramele de care visezi să scapi. Asta nu înseamnă că nu ai reușit! Orice regim este o experiență, dacă nu reușești din prima, vei fi primul la o a doua încercare!

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title