background img
bicicleta ciclism slabeste slabit silueta frumos

Cum arzi 700 calorii pe oră cu bicicleta

Mersul pe bicicletă este o activitate plăcută care te ajută să fii mereu în formă. Acest tip de exercițiu aerobic contribuie la arderea grăsimii și tonifierea mușchilor taliei și picioarelor. Pentru a slăbi eficient cu ajutorul bicicletei, încearcă aceste sfaturi simple care te vor ajuta să arzi caloriile rapid și distractiv.

mountain-bike-velosiped-bayk (1)O plimbare cu bicicleta trebuie să dureze 1-2 ore. Aceasta se referă la persoanele cu experiență în ciclism. Cei care nu au urmărit acest antrenament anterior, pedalează timp de doar 15 minute. După cîteva plimbări, mărește durata cu 5-10 minute și vei ajunge la durata necesară.

Un antrenament regulat este cheia succesului. Dacă scopul tău este să slăbești, trebuie să mergi cu bicicleta în fiecare zi. Dacă nu respecți această regulă îți vei menține corpul în tonus dar nu vei pierde din greuatate.

Pierderea în kilograme îți influențează personalitatea

Consumă apă pentru un rezultat eficient. În timpul mersului cu bicicleta vei pierde multă apă din organism. Din această cauză, ar fi bine din când în când să faci pauze pentru a bea apă. Important este să nu consumi băuturi carbogazoase, sucuri din comerț sau apă minerală, ci doar apă plată.

slabire-SrErNu mânca cel puțin 30-40 de minute înainte de mersul cu bicicleta. Stomacul tău trebuie să fie relaxat pentru a nu te suprasolicita. Ar fi bine ca organismul tău să fie concentrat numai pe pedalat și, în acelați timp, să nu-și piardă energia pentru a digera mâncarea.

Alege timpul corect pentru un antrenament de succes. Această regulă este esențială dacă vrei să slăbești rapid. Cele mai eficiente sunt antrenamentele practicate dimineața și seara, combinate cu o alimentație sănătoasă. Dimineața poți pedala după un mic dejun format din alimente bogate în carbohidranți, iar seara mergi cu bicicleta înainte de cină. Pentru recuperarea puterilor, manâncă alimente bogate în proteine și elimină sursele alimentare de carbohidrații. În așa mod se restabilește țesutul muscular și organismul pierde din greutate.

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title