background img
bereg-vecher-uzhin-restoran

Ce trebuie să mănânci la cină pentru a slăbi?

5 reguli simple pentru o cină ca la carte!

images (38)Vrei să ții un regim cât mai eficient și, din acest motiv, deseori sari peste cină, în speranța că astfel obții un efect mai rapid și mai sigur. Dezicerea de ultima masă a zilei nu este o idee foarte bună, căci organismul se înfometează și schimbul de substanțe se încetinește considerabil.

Cel mai bine pentru o dietă este să respecți toate mesele și să ții cont de unele reguli pentru a fi mereu în formă! Persoanele care acumulează kilogramele în plus din cauza faptului că mănâncă seara nu cunosc câteva reguli pentru care fac cina să fie în avantajul dietei:

download (9)1. Nici prea devreme nici prea târziu

Cina trebuie consumate cu 3 ore înainte de somn, nu mai devreme, pentru ca organismul să nu reînceapă să simtă senzația de foame și nici mai târziu, pentru că procesele metabolice încetinesc odată cu apropiarea timpului în care organismul este programat să se odihnească.

cookies-cream-pechene-krem2. Fără carbohidrați simpli și amidon

Dacă nu ai de gând să alergi la distanță sau să mergergi la sală dis de dimineață, organismul tău nu are nevoie de surplusul de energie pe ți-l oferă alimentația de la cină sub formă de carbohidrați simpli și amidon.

Alimente pentru gustarea de seară: în timp ce tu dormi, ele te ajută să slăbești!

fast-fud-fast-food-chizburgery3. Evită alimentele ce se „rețin” în stomac

Fiecare organism prelucrează mai greu un anumit produs sau grup de alimente, anume acestea trebuie evitate la cină. Optați pentru produse ce sunt asimilate rapid, precum ouăle fierte de găină, brânza de vaci cu conținut mic sau mediu de grăsime, merele, prăsadele, citricele, orice legume ce nu conțin amidon.

eda-klubnika-tarelka-trava4. Cina trebuie să fie ușoară

Masa de seară trebuie să conțină cel mult 30% din cantitatea de calorii consumate zilnic, pentru a nu suprasolicita stomacul pe noapte. Pe lângă numărul redus de calorii, evită să mănânci până când simți că ești sătul, deoarece deobicei senzația de sațietate are obiceiul să întârzie, iar tu nu trebuie să te lași păcălit! Cea mai bună metodă este de a reduce porțiile!

5.sok-apelsinovyy-yablochnyy Evită sosurile, cerealele și sucurile

Cina trebuie să fie simplă și să conțină alimentele de bază pe care le-ai evitat în timpul zilei. Sucurile și sosurile din comerț nu sunt recomandate pentru că conțin zahăr de porumb și stimulează senzația de foame.În cazul în care ai decis să prepari în condiții casnice un sos sau să faci un suc, le poți consuma cu condiția să nu consume mult zahăr, sare și grăsimi.

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title