background img
vara, plaja, costum de baie, silueta, slabire, dieta, grasime, celulita, abdomen, picioare, talie, brons, regim, cura, vacanta

Fii gata de vară cu dieta bikini

Sezonul rece s-a sfârșit deja, luând cu el frigurile și ploile, dar iată că colăceii de pe burtă au rămas. Dieta bikini este un regim eficient și ușor de urmat care îți permite să obții o siluetă tonifiată până la vară. Urmeaz-o dacă îți dorești să arăți impecabil în costumul de baie!

Cel mai mare avantaj al acestei diete este că spre deosebire de toate celelalte, ea îți permite să îți menții meniul obișnuit 5 zile din săptămână și să te alimentezi pentru a arde caloriile în 2 zile.

plaja slabire vara sileta talie costum de baie celulita grasime regim slabit 1Regulile de aur ale dietei bikini:

1. Alege 2 zile din săptămână ce nu sunt consecutive și nu consuma mai mult de cantitatea maximă de calorii. Această cantitate este de 500 de calorii pentru femei și 600 de calorii pentru bărbați.
2. Meniul celor 5 zile în care trebuie să mănânci ca de obicei trebuie să fie sănătos.
3. În cel puțin 3 dintre cele 5 zile în care te vei alimenta regulat, optează pentru 30 de minute de efort fizic.

Menta te ajută să slăbești! Află cum trebuie să o consumi pentru a arde grăsimea

plaja slabire vara sileta talie costum de baie celulita grasime regim slabit 2Cum să te alimentezi corect în timpul celor 5 zile?

1. Consumul de alimente sănătoase trebuie să fie balansat și repartizat în 3 mese pe zi.
2. În cazul în care senzația de foame domină în timpul dintre mese, optează pentru o gustare ușoară, cum ar fi un pahar de iaurt degresat sau un fruct proaspăt.
3. Nu reduce cantitatea de calorii sau volumul porțiilor în timpul celor 5 zile de alimentație normală. Acestea trebuie să alterneze cu zilele de regim drastic.
4. Este recomandabil să minimizezi cantitatea mâncărurilor gata fabricate și produselor de tip fast-food.
plaja slabire vara sileta talie costum de baie celulita grasime regim slabit 35. Răsfățul cu prăjituri sau alte dulciuri este permis, însă în cantități moderate, pentru a nu tulbura mersul dietei.

Arde grăsimea cu un smoothie delicios de morcov

Cum trebuie repartizate caloriile în timpul celor 2 zile de dietă?

Femeile trebuie să consume 100 de calorii la micul dejun, 150 de calorii la prânz și 250 – la cină. În cazul bărbaților, repartiția numărului de calorii este de 100-200-300 respectiv.

Pentru rezultate remarcabile, această dietă trebuie practicată aproximativ o lună. Nu este cazul să abandonezi regimul dacă ai omis din vedere sau încălcat vreo regulă, acest fapt nu influențează direct procesul de slăbire!

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title