background img

Nu am crezut niciodată că poate fi atât de uşor să slăbeşti!

Bună dragii mei, numele meu este Andreea Mihai, am 40 de ani şi sunt specialist în cosmetologie. Aşa cum v–aţi dat seama deja, în meseria mea este foarte important aspectul fizic. Eu nu mă puteam mândri cu o siluetă de invidiat până nu demult.

Povestea mea

Ştiţi faimoasa zicală – De ce ţi-e frică nu scapi – în cazul meu s-a adeverit sută la sută. Toată viaţă mi-a fost frică de kilogramele în plus, de coapse plinuţe, de abdomen notabil, de braţe mărite, de guşă şi de aripioare – şi pe toate le-am avut drept bonus! Tot timpul am tins la un corp perfect, dar niciodată nu am reuşit să mă conformez standardelor mele înalte. Asta pentru că metabolismul meu nu mi-a permis, indiferent de câte seri m-am chinuit la sală. Povestea mea este cât se poate de simplă – am trăit numărând caloriile, una câte una, murind de frica kilogramelor, neputând savura o gustare sau o masă delicioasă din cauză că ştiam că grăsimea se depune.

110kg-d

Am reuşit să dezvolt un stres şi o frenezie personală din număratul şi adunatul caloriilor – petreceam ore în şir în supermarket încercând să citesc toate etichetele şi să evit majoritatea produselor. Totuşi, oricât nu încercam eu să aleg cu atenţie produs cu produs, să fac sport, să respect diete, kilogramele apăreau fără nicio jenă. Într-o zi însă, am descoperit un produs despre care majoritatea îl vorbeau de bine şi îl promovau pe internet. Este vorba despre Cafeaua verde, care a ajutat să slăbească multe dintre clientele mele şi atunci am zis de ce să nu fac şi eu o încercare? Am făcut comandă şi am început să beau câte o ceaşcă de cafea verde în fiecare dimineaţă timp de şase luni.

Cafeaua verde conține cantități importante de antioxidanți, care luptă împotriva radicalilor liberi și previn cancerul și diabetul, reglează și accelerează metabolismul, elimină kilogramele nedorite


Rezultatele

Am observat rezultatele după două săptămâni. Încet-încet mă simţeam mai liberă, mai uşoară, mai bine. După o lună de dietă cu cafea verde am dat jos 9 kilograme. Deja au început şi alţii să observe rezultatele îmbucurătoare. Am continuat să consum cafea verde, în aceeaşi cantitate, cu multă răbdare şi după încă o luna – mai slăbisem 7 kilograme. Încet, sigur, evolutiv, dădeam jos straturile de grăsime acumulate şi mă simţeam din ce în ce mai bine şi mai arătoasă. După şase luni de cafea verde am slăbit 24 kilograme. Mai mult decât atât nici nu mi-aş fi putut dori, un rezultat mai frumos decât atât nici nu mi-aş fi putut imagina. Cafeaua verde m-a salvat de la temerea mea de a trăi numărând caloriile.

80kg-d

Cafeaua verde conține procente mari de acid clorogenic, responsabil de arderea grăsimilor și acid cafeic care acționează ca un tonic general, echivalent cu o cură de detoxifiere.

Acum arăt bine, mă plac mai mult şi mă prezint mai sigură în faţă clientelor mele care trebuie să găsească întotdeauna un model de frumuseţe la micul meu salon de cosmetologie. După ce am văzut efectul cafelei verzi asupra mea şi asupra clientelor mele, am hotărât să scriu să afle toţi cei care vor să slăbească. Încercaţi, testaţi, slăbiţi cu cafea verde., este atât de simplu și plăcut acest proces! Dacă o să începeţi să cercetaţi şi să vă documentaţi cu referite la cafea verde, o să descoperiți multitudinea de alte beneficii pe care le are asupra stării de sănătate (un ten mai îngrijit, un ficat detoxifiat, o imunitate întărită, protecție împotriva cancerului), dar, bineînțeles, atractivitatea cea mai mare a cafelei verzi rezidă în efectul impresionant de slăbire. Eu am slăbit exagerat de mult, repede și fără mult efort, mă bucur atât de mult că am decis să încerc cafeaua verde, vă îndemn cu căldură și pe voi să nu mai pierdeți timp și bani căutând alte remedii de slăbit. Eu personal am făcut comanda de pe www.greencoffe.ro și recomand acest site.

Află mai multe despre cafea verde pe www.greencoffe.ro
Andreea Mihai
Comentarii
 • comment avatar Ioana Maria Ghisa 02/10/2014

  Bună ziua, spuneți-mi vă rog cum se prepară cafeaua verde? Mulțumesc.

 • comment avatar Andreea 02/10/2014

  Vă recomand să procurați cafeaua verde (cu ghimbir – este disponibilă pe același site) deja măcinată, deoarece mulți se plâng că strică râșnița. Modul de prepare este foarte simplu și este descris în broșura care este oferită împreună cu produsul. O zi frumoasă :)

 • comment avatar Loredana Pârtaie 03/10/2014

  Bună ziua, eu am încercat cafeaua verde din State, am slăbit 20 de kilograme în 7 luni, nu am mai băut cafea verde de 2 ani, acum voiam să mă reapuc și căutam surse… Site-ul la care ați făcut referire este bun?

 • comment avatar Andreea 03/10/2014

  Bună ziua, eu am făcut comanda de pe greencoffe.ro la sfatul unei cliente ale mele, având în vedere că pe mine m-a ajutat la fel de mult cum a ajutat și clientele mele, cred că este bun și îl recomand și eu mai departe (este testat pe mine :)). Nu știu care sunt diferențele dintre cafeaua verde din State și cea comercializată aici, dar presupun că este vorba doar de diferența de costuri pentru transport.

 • comment avatar Maria Seinoiu 04/10/2014

  Hmm, am încercat pastile cu extract de cafea verde și nu am obținut rezultatele dorite. Am înțeles că aici e vorba de cafea verde pură măcinată și poate ar fi diferită. Nu mai sunt sigură dacă să încerc.

 • comment avatar Maria Sârbu 04/10/2014

  Bună ziua, eu am slăbit 16kg cu cafea verde. Am făcut și sport în tot acest timp, pe mine m-a ajutat mult acest produs – aveam 86 de kilograme și acum arăt perfect pentru 34 de ani – am 70kg!

 • comment avatar Elena Antuca 05/10/2014

  Bună tuturor, super articol, mi-a plăcut!!! Azi am făcut și eu comanda, abia aștept să slăbesc în jur de 10 kilograme. Mulțumesc.

 • comment avatar Andreea 06/10/2014

  Mult spor, cu un pic de răbdare o să scapi cam în 2 luni de kilogramnele nedorite.

 • comment avatar Raluca Popa 10/10/2014

  Bună tuturor, cafeaua verde este foarte eficientă – am slăbit 20 de kilograme în 4 luni, arăt super! Cafeaua verde mi-a binecuvântat viața, știu că pare sectant ceea ce zic aici, dar chiar a făcut miracole pentru mine. Recomand tuturor!

 • comment avatar Andreea 10/10/2014

  Super, ne bucurăm pentru tine, Raluca!

 • comment avatar Ancuța Grigoraș 13/10/2014

  Pe mine personal nu m-a ajutat așa cum speram. Am slăbit doar 2 kilograme în două săptămâni, și nu sunt sigură dacă voi continua.

 • comment avatar Aura Dobre 16/10/2014

  Bună, și eu trăiesc numărând caloriile… Mă regăsesc perfect printre cele citite, acum știu soluția, mulțumesc tare mult pentru sfat!

 • comment avatar Andreea 16/10/2014

  Bună Aura, cu maximă plăcere, sigur o să te ajute și pe tine, acum este atât de bine să mănânc ce vreau eu, fără să mai țin cont de calorii :)

 • comment avatar Mădălina Chendru 21/10/2014

  Bună tuturor, Andreea mulțumim pentru sfat! Soacră mea a slăbit cu cafea verde și acum, după ce am născut, caut remedii și eu. O să încerc cafeaua verde, am mare nevoie!

 • comment avatar Andreea 21/10/2014

  Bună, cu plăcere, sfatul meu este să începi să consumi cafea verde după ce termini de alăptat copilul.

 • comment avatar Diana Dumitrache 26/10/2014

  Cafeaua verde este naturală sau este un produs procesat, obținut chimic?

 • comment avatar Andreea 26/10/2014

  Este un produs sută la sută natural, în asta și constă atractivitatea sa cea mai mare – este ușor de consumat și nu dăunează cu absolut nimic, chiar dimpotrivă, ajută mult și la alte boli, nu aveți de ce vă teme din acest punct de vedere.

 • comment avatar Andreea Dumitrescu 27/10/2014

  Deci este nevoie și de sport ca să slăbesc?

 • comment avatar Andreea 27/10/2014

  Da. În afara faptului că am băut câte o ceașcă de cafea verde în fiecare dimineață, am evitat lifturile, am mers pe scări, pe jos până la muncă, am încercat să fac exerciții fizice și acasă, am evitat dulciurile și produsele făinoase, am avut mese mai mici și mai dese, în fine – am încercat să îmbin stilul sănătos de viață cu cafeaua verde și am obținut rezultatul fabulous de care mă bucur acum!

 • comment avatar Andreea 27/10/2014

  În timp ce citeam despre cafea verde am văzut multe păreri care susțineau că nu este nevoie de sport sau diete pentru a slăbi cu cafea verde, dar eu am preferat să le combin pentru un rezultat mai sigur și mai rapid… Dacă nu sunteți adepta sportului, încercați să aveți grijă la ce anume mâncați, cafeaua verde este un supliment alimentar care accelerează foarte mult metabolismul, ajută enorm la slăbit, dar eu zic să facem și un mic efort din punctul acesta de vedere și să mâncăm mai sănătos :)

 • comment avatar Raluca Alexa 30/10/2014

  Total de acord cu ce scrie aici!!! Eu am băut cafea verde și am făcut mișcare cam 5 luni și wow, nu o să vă vină să credeți, am slăbit 25 de kilograme! Sunt foarte mândră de mine. Simt cum mi s-a schimbat viața, am devenit mai atractivă și mai încrezătoare.

  25kg

 • comment avatar Stefania Raf 06/11/2014

  Eu nu mă pot abține de la mâncare… Credeți că o să mă ajute cafeaua verde să slăbesc dacă continui să mănânc? Are rost să comand și să încerc?

 • comment avatar Andreea 06/11/2014

  Stefania, eu zic că are rost! Mai bine să facem măcar ceva în acest sens, decât nimic! Eu am slăbit tare ușor și repede cu cafea verde, chiar dacă mâncați mult, cafeaua verde tot o să vă ajute să slăbiți, dar poate nu atât cât vă propuneți, Apropo, cafeaua verde are un efect foarte bun asupra organismului – reduce pofta de mâncare, așa că s-ar putea să aveți surpriza să nu mai doriți să mâncați așa mult (eu am simțit acest efect asupra mea). Mult spor vă doresc!

 • comment avatar Adriana Bârnă 07/11/2014

  Bună ziua, am auzit multe despre cafeaua verde, din tot ce văd pe acest site, toată lumea este mulțumită, cred că o să încerc și eu! Aș vrea să slăbesc 15 kg, ar fi super!!!

 • comment avatar Andreea 07/11/2014

  Adriana, o să slăbiți sigur 15 kilograme, apucați-vă cât mai curând, nu mai pierdeți timpul!

 • comment avatar Matei Nicoleta 10/11/2014

  Bună, mulțumesc pentru sfaturi, pare totul adevărat și sincer!

 • comment avatar Diana Dinca 15/11/2014

  Bună, eu m-am îngrășat foarte mult din cauza contraceptivelor… Căutam remedii pentru slăbit, cafeaua verde nu este pastila, nu?

 • comment avatar Andreea 15/11/2014

  Diana, ai înțeles bine. Cafeaua verde nu este nici într-un caz o pastilă de slăbit, este un produs natural și sănătos, de fapt e vorba de boabe neprăjite de cafea.

 • comment avatar Anastasia Teodora 22/11/2014

  Bună ziua. Confirm – cafeaua verde este un produs bun și eficient, m-a ajutat să slăbesc 10 kilograme în aproape 3 luni și o să reiau dieta cu cafea verde.

 • comment avatar Andreea 22/11/2014

  Este cea mai simplă și frumoasă dietă dintre toate pe care le-am încercat :)

 • comment avatar Mădălina Badicu 26/11/2014

  Wow, cât mă bucur că am dat peste acest articol!!! Căutam ceva de slăbit, dar eu nu sunt adepta dietelor și a sportului… Cafeaua verde pare a fi creată exact pentru mine și mofturile mele :)

 • comment avatar Cristina Costache 26/11/2014

  Bună ziua! Acum doi ani cântăream 87 kilograme și eram o femeie nefericită. O prietenă mi-a zis să încerc cafeaua verde și a funcționat extraordinar de bine. Acum cântăresc 65 de kilograme și chiar dacă o să mă îngraș în viitor, deja știu ce anume o să mă ajute! Succes tuturor care vor să slăbească, acum știți secretul.

 • comment avatar Bianca Paraschiv 27/11/2014

  Bună tuturor. În afară de cafea verde, ați mai făcut ceva să slăbiți așa mult?

 • comment avatar Mirela 28/11/2014

  Dupa cum si eu sunt una dintre cele care nu slabesc usor imi puteti spune de unde se poate gasi cafeaua minune?V as multumii daca mi ati raspunde!!!

 • comment avatar Anonim 29/11/2014

  SINCER EU NU CRED ASTA E NMETABOLISMUL OMULUI DACA ARDERILE SANT LENTE NIMIC NU LE POATE REGLA

 • comment avatar Anonim 29/11/2014

  buna ziua

 • comment avatar petrea maricica 29/11/2014

  eu sunt in italia cum pot sa procur cafea verde

 • comment avatar cakmak elena 29/11/2014

  buna unde pot sa fac comanda in afara de site?

 • comment avatar felicia 30/11/2014

  buna seara dna doctor, o sa surprind cu intrebarea mea, deci am 63 ani , 165 cm si o greutate de 115 kg., in tinerete am fost o pers. sportiva ,acum nu mai pot face deoarece am probleme reumatice la nivelul incheeturilor, din aceasta cauza nu mai pot face multa miscare , problema mea este –cum voi arata dupa ce voi slabii (imi propun 30kg) tinind cont ca astazi am burta , pernite la picioare si miini ,voi atirna peste tot.va rog sa-mi raspundeti,titid cont ca nu mi-as putea permite operatii de modelare, fiind pensionara.va multumesc.

 • comment avatar hendre margareta 30/11/2014

  Buna ziua tuturor! Daca ai probleme de sanatate(cardiace) se poate consuma cafeaua verde??? Astept raspuns. O zi buna si o viata frumoasa.

 • comment avatar Andreea 30/11/2014

  Bună Margareta, din câte cunosc eu, cafeaua verde nu este recomandată persoanelor cu probleme de sănătate cardiace.

 • comment avatar Anonim 30/11/2014

  dorina ma intereseaza
  o sa comand si eu

 • comment avatar mirela cuturean 30/11/2014

  Buna eu am incercat capsule cu extras de cafea verde dar nu au dat prea multe rezultate din comemtari am inteles ca se poate face ceai din cafea verde imi poate spune careva cum sa fac rost de cafea verde ptr ceai ca nu gasesc numai capsule?

 • comment avatar Anonim 01/12/2014

  Se mananca bob cu bob si cate sau se face cafea din bob?E cam stupida intrebarea dar nu srie nicaieri numai cafea verde si atat.

 • comment avatar dimenmagdolna 01/12/2014

  Cate cafele pe zi????

 • comment avatar dimenmagdolna 01/12/2014

  Cat costa o cutie?Este impreuna cu ghimbir, sau separat adug eu?

 • comment avatar cristina ramona 01/12/2014

  Buna ziua.cum se prepara?

 • comment avatar Andreea 01/12/2014

  Se face infuzie dintr-o lingurita cu varf de cafea, peste care se pun 150 ml de apa fiarta (90-95 grade). Asteptati perioada de infuzare de 10-15 minute. Lichidul se serveste imediat, iar zatul se arunca.

 • comment avatar Angela 01/12/2014

  Buna ziua. Daca folosesc acesta cafea verde, mai pot folosi cafeaua obisnuita ? Sunt dependenta de cafea, este un stimulent pentru mine, avand probleme cu tiroida. Sigur nu are contraindicatii ?

 • comment avatar Alma 01/12/2014

  Buna ziua,sa inteleg ca poate fi bauta si atunci cand ai HTA si Aritmie extrasistolica si esti pe tratament?

 • comment avatar magesa 01/12/2014

  capsulele sunt o mare si gogonata minciună! din contră pot provoca alte efecte negative…vorbesc din experiență…

 • comment avatar Adina 01/12/2014

  am incercat sa beau cafea verde dar are un gust foarte rau, cum o preparati ? de unde am cumparat nu dadea explicatii pentru preparare.multumesc.

 • comment avatar Adina 01/12/2014

  daca iau pastile pentru tensiune pot consuma cafea verde ?

 • comment avatar Marina 01/12/2014

  Am slabit 15 kg cu cafeaua Verde.Este extraordinara intradevar.

 • comment avatar Godeanu Constanta 02/12/2014

  E asa de greu sa dea cinva reteta, cum se prepara??

 • comment avatar lorry 02/12/2014

  Buna,am incercat si eu ceaiuri cu cafea verde dar am tensiune arteriala si nu mai pot bea.poate pe altii ajuta , succes.

 • comment avatar Mihaela T 03/12/2014

  Consum si eu cafea verde de vreo 3 saptamani. Sincer..nu mi se pare ca am slabit . Am aceeasi greutate. Singurul avantaj la acest moment este faptul ca imi da o stare de bine, nu mai am stari de oboseala si imi ajuta tranzitul. Ma poate ajuta cineva cu un sfat ? Fac ceva gresit ? Cum se prepara corect ?

  Multumesc anticipat pentru raspuns.

 • comment avatar anca 03/12/2014

  Se poate lua in in ce se alapteaza
  ?

 • comment avatar Anonim 03/12/2014

  si in final cum preparam cafeeaua ???

 • comment avatar anonim 03/12/2014

  cum se prepara aceasta cafea verde sa mai intrebat si mai sus dar nici un raspuns

 • comment avatar puiac mirela 05/12/2014

  cafeaua verde pastlie este buna?
  va rog un raspuns

 • comment avatar Tudor Tincuta 06/12/2014

  Persoanele cu hipertensiune arteriala pot consuma aceasta cafea ?

 • comment avatar felicia 06/12/2014

  Stimata Dna , v-am trimis o intrebare pe 30.11.2014, nu as vrea sa o repet dar va rog sa-mi raspundeti , mentionaz ca nu am probleme de sanatate majore si ca sunt o consumatoare de cafea clasica la greu, deci nu am probleme cu cofeina, deci pot bea cafea fara probleme . multumesc si astept raspunsul dvs.

 • comment avatar jeni 06/12/2014

  este secret pretul acestei cafele verzi? poate cinva sa dea informatie cit costa! multumesc

 • comment avatar Anonim 07/12/2014

  Am cumparat capsule dar nici un rezultat.Poate cu boabe dr cafea verde rasnite do nite si facuta ca o cafea turceasca
  .

 • comment avatar maria 08/12/2014

  Am probleme cu ficatu pot sa folosesc cafea verde? Va multumesc

 • comment avatar micanovici iulia 17/12/2014

  din cele citite.nu rezulta daca un cardiac poate sa consume cafea verde.Va rog .un un raspuns avizat.multumesc

 • comment avatar Delia 17/12/2014

  Eu dupa sarcina m-am ingrasat destul de mult.Trebuie sa slabesc 15 kilograme. Mentionez ca am nascut prin cezariana si momentan nu pot face sport. Am comandat capsule de cafea verde, sper sa-si faca efectul… Stie cineva, daca iau capsule pot consuma si ceai de cafea verde? Sau ar fi prea mult? Multumesc.

 • comment avatar maria tapuc 20/12/2014

  si eu am incercat foarte multe retete dar nu au avut nici un efect acu am inceput sa iau cafea verde de vreo doua saptamini dar nu vad nici un efect nu stiu daca mai are rost sa continui am probleme cu genunchii la unu am deja proteza si trebuie neaparat sa slabesc macar 10 kg daca aveti vreun sfat va multumesc

 • comment avatar Bia 22/12/2014

  Delia, capsulele de cafea de la noi sunt o mare minciuna….
  asa ca poti consuma doar ceai de cafea. Si numai dupa ce termini cu alaptatul.
  Dupa 6 luni de la cezariana te poti misca oarecum bine. Iar copilul
  se poate bucura de lapticul tau pana la un an fara probleme , daca ai
  norocul sa alaptezi. Vine si slabitul dupa dar nu forta lucrurile.

 • comment avatar andreea 25/12/2014

  Cum se face cafeaua(cu cantitati exact si modul de preparare) si cat de des se ia? Am de slabit 30 kg

 • comment avatar dina 26/12/2014

  SUNT O PERSOANA IN VARSTA CU PROBLEME LA COLOA NA SI INCHEIETURI DIN CAUZA GREUTATII. SUNT CARDIACA SI HIPERTRENSIVA POT FOLOSI CEAIUL DE CAFEA VERDE MA POATE AJUTA SA SLABESC ?

 • comment avatar miron 26/12/2014

  Buna seara,am citit multe pareri aici si sunt impresionata ca se intampla chiar asa.Felicitari celor care spun ca au slabit dar as vrea sa stiu daca acelas efect il are si cafeaua verde care se gaseste la plafar?astept cu nerabdare raspunsul dumneavostra.

 • comment avatar Ana Maria Butura 27/12/2014

  Buna .si eu vreu sa comand unde si cum ?multumesc mult..astept raspuns urgent

 • comment avatar Ana Maria Butura 27/12/2014

  Si eu vreu sa comand unde pot si cum ? Imi dati o adresa

 • comment avatar Anonim 28/12/2014

  buna ziua.am si eu o intrebare.este buna cafeaua verde care se gaseste in comert?

 • comment avatar Mois Daniel 29/12/2014

  De fapt, totul porneste de la creier. Din interior. De la setarile subconstiente. Daca le faci bine, vei slabi usor, treptat, fara regim alimentar si fara sport intens. Garantat!

 • comment avatar neacsu 02/01/2015

  ce mancati seara si pana la ce ora?

 • comment avatar daria 02/01/2015

  Am si eu o intrebare:se poate consuma cu lapte? Eu doar asa pot sa beau cafeaua

 • comment avatar Anonim 03/01/2015

  Maria

 • comment avatar Birau Claudia 03/01/2015

  Buna!Dupa nastere am ramas cu burtica si tot de atunci am inceput sa ma ingras.as vrea sa incerc si eu aceasta cura…sper sa functioneze

 • comment avatar gety 03/01/2015

  pastilele de cafea verde pot face chiar rau, eu am incercat si am avut ameteli si dureri de stomac doar dupa 2 zile,la cafeaua verde nu ma pronunt, dar nu cred ca poate face minuni, asa cum i se face reclama.Suntem noi siguri ca doamnele afisate in poza au slabit doar cu cafea verde?

 • comment avatar gety 03/01/2015

  Pastilele de cafea verde , va soun cu siguranta ca in cazul meu nu au dat rezultate, ba dimpotriva dupa 2 zile m-a durut stomacul si am avut ameteli, iar cu cafeaua verde nu sunt sigura.Putem fi siguri ca doamnele din poze au slabit doar cu cafea verde? Reclama e mare!!! Banul sa iasa, ca de oameni nu le pasa!De ce nu primiti raspunsuri la intrebarile afisate?

 • comment avatar Cati 04/01/2015

  Daca sunt diabetica, hipertensiva si cardiaca, pot consuma cafeua verde? Va rog mult, vreau sfatul unui specialist. Cu seriozitate si responsabilitate. Va multumesc.

 • comment avatar Anonim 04/01/2015

  cum sa fac sa scap de kilogramele in plus ? Am nascut si kilogramele de dupa nastere..
  mi reusesc sa le dau . alaptez de 10 luni … pot sa fac acest remediu??multumesc!

 • comment avatar Stanica 04/01/2015

  Doresc să inccerc si eu cum o pot procura, la ce preț, cu prețul de transport? Cât durează livrarea?se poate plăti la livrare?

 • comment avatar Petrescu Liliana 05/01/2015

  Sunt consumatoare de cafea . Este vreo problema daca beau si cafea verde? Astept un raspuns. Cafeaua pe care am cumparat-o se prepara astfel : 2-3 lingurite la o cana peste care se pune apa fiarta. Este ok?
  Multumesc

 • comment avatar emma 05/01/2015

  Se poate pune un pic de zahar in cafea?

 • comment avatar Caluser Ramona 05/01/2015

  Buna ziua,cum se prepara cafeaua,pt ca eu am fiert-o dupa instructiuni dar nu-mi place deloc gustul,cu ce se poate imbunatatii?

 • comment avatar miron 05/01/2015

  Buna seara,as vrea sa stiu daca exista vreo diferenta intre cafeaua verde ce se gaseste la plafar si cea recomadata pe site?

 • comment avatar Anonim 05/01/2015

  Dar pentru bărbați nu ați spus îmi. Are același efect de slăbire.?

 • comment avatar Anonim 06/01/2015

  Buna ziua ! De asemenea, si eu am un metabolism foarte prost. insa, in aproape jumatate de an , am reusit sa imi fac un stil de viata sanatos. eu aveam 75 de kg in liceu. insa, fara prajeli deloc (absolut deloc) , fara sucuri, fara carne in exces, variez in 53-56kg, in functie de mersul la sala. daca nu merg 3-4 luni la sala,incep sa ma mentin in 56 kg. nu credeti ca un stil de viata sanatos este mai important ? nu ma chinui, m-am obisnuit fara prajeli, fara sucuri, nu simt nevoia de acestea. A! si inca ceva, ar fi ca mananc si dulciuri . insa, nu mananc dupa ora 8 .

 • comment avatar oprea magdalena 06/01/2015

  Buna ziua ! De asemenea, si eu am un metabolism foarte prost. insa, in aproape jumatate de an , am reusit sa imi fac un stil de viata sanatos. eu aveam 75 de kg in liceu. insa, fara prajeli deloc (absolut deloc) , fara sucuri, fara carne in exces, variez in 53-56kg, in functie de mersul la sala. daca nu merg 3-4 luni la sala,incep sa ma mentin in 56 kg. nu credeti ca un stil de viata sanatos este mai important ? nu ma chinui, m-am obisnuit fara prajeli, fara sucuri, nu simt nevoia de acestea. A! si inca ceva, ar fi ca mananc si dulciuri . insa, nu mananc dupa ora 8 .

 • comment avatar Diana 06/01/2015

  Daca alaptez, este permis consumul de cafea verde?

 • comment avatar gabriela 06/01/2015

  buna am inceput si eu de cateva zile sa beau dar am mai citit ca poti sa pui in ea cand o bei miere sau zeama de lamaie….? e bine? sau nu isi mai face efectu daca pui lamaie sau miere?

 • comment avatar dana 06/01/2015

  După nastere am ramas cu burtă se poate cu cafea verde so dau jos va rog răspuns

 • comment avatar Anonim 06/01/2015

  So cit Costa cafeaua ast..?.

 • comment avatar Moraru Petronela 07/01/2015

  Buna ziua!si eu am incercat cafeaua si nu am avut niciun efect:((nu mâncă
  am exagerat.as vrea s mai incerc o data.sper sincer s dea rezultate.Am d slăbit cel putin 10 kg.succes

 • comment avatar Moraru Petronela 07/01/2015

  Buna ziua!si eu am incercat cafeaua si nu am avut niciun efect:((nu mâncam exagerat.as vrea s mai incerc o data.sper sincer s dea rezultate.Am d slăbit cel putin 10 kg.succes

 • comment avatar Anonim 07/01/2015

  buna ziua,
  in magazine nu se comercializeaza acest produs?

 • comment avatar Anonim 07/01/2015

  De unde se poate procura cafeaua verde si cit costa

 • comment avatar lapadat ramona 11/01/2015

  Cafea

 • comment avatar pop cristian 11/01/2015

  Buna ziua am vazut ca ati comandat cafeaua verde si am vazut ca ati fost multumita si asi dori sa comand si eu daca se poate si in afara tarii sau un numar de tel va rog sa mi ras

 • comment avatar Horvat Monica 11/01/2015

  Am 90 de kg si as slabi si eu vreo 15 cum pot sa comand si eu cafeaua verde …deoarece lucr in It .va multumesc ..

 • comment avatar Rodica Bandila 11/01/2015

  Ce gramaj are pachetul? Pt a slabi doar 5 kg este de ajuns 1 pachet?Pt.a ne mentine la greutatea optima dupa o cura, este un interval la care trebuie sa reluam consumul sau trebuie consumata permanent?

 • comment avatar Anonim 12/01/2015

  Ce cantitate de cafea se bea pe zi????

 • comment avatar deea 21/01/2015

  daca alaptez pot sa beau cafea verde?

 • comment avatar Anonim 22/01/2015

  Eu sunt in Germania ,de unde pot procura cafea verde?

 • comment avatar Lore 22/01/2015

  Eu sunt in Germania ,de unde pot procura cafea verde?

 • comment avatar elizabeta 22/01/2015

  Vreau sa incerc si eu 10 kg plus am ce este diferenta de cafea verde cu gimbir ?

 • comment avatar elizabeta 22/01/2015

  Ce fel de dieta e mai nevoie? Va astept sfatul e important. Multumesc.

 • comment avatar Anonim 25/01/2015

  aveti grija ce comandati in raport cu ce probleme de sanatate aveti.E posibil ca aceasta cafea sa te ajute sa dai jos ceva kg dar….sa fim seriosi ,trebuie sa mananci mai putin ,sa faci miscare,deci sa ti dieta si toate astea daca esti un om sanatos…..cei care au probleme de inima nici sa nu se gandeasca…

 • comment avatar guti iuliana 25/01/2015

  as vrea si eu cafea verde cum as putea optine

 • comment avatar Surcica Iren 26/01/2015

  VREAU SI EU

 • comment avatar Anonim 26/01/2015

  cum se prepara si ce se adauga in ea ca eu nu pot sa o beau asa

 • comment avatar nicol 26/01/2015

  Daca ai probleme cu tiroida poti consuma aceasta cafea verde? Ptr. ca cealalta cafea normala nu prea este recomandata celor cu astfel de probleme de sanatate…

 • comment avatar elizabeta 27/01/2015

  Buna Andrea.
  Intrebarea mea este ca cum trebuie sa prepar cafea exact si ce dieta ati facut? Multumesc. Pentru inima ce reactie are si pot sa beau si cafea neagra langa cafea verde?

 • comment avatar fulop.dorina 28/01/2015

  De 2 săptămâni beau și țin și un regim mai strict dar nimic inca

 • comment avatar fulop.dorina 28/01/2015

  Și am luat cafea cu ghimbir și beau Multă apă cu lămâie suc de roșii cu ghimbir. Și mincare putina

 • comment avatar iuliana 28/01/2015

  Buna, cine imi poate spune, cum se prepara exact cafeaua…sau xe se poate pune in ea sa aiba un gust placut, si sa fie cu efect bun

 • comment avatar Andreea 30/01/2015

  Din ce cunosc, in perioada de alaptare nu e permis consumul de cafea verde.

 • comment avatar mia 30/01/2015

  cita cafea sa beau zilnic

 • comment avatar maria 30/01/2015

  buna cum asi putea sti cat costa cafeaua verde si cum asi putea comanda va multumesc pa

 • comment avatar adi 31/01/2015

  Am comandat si eu cafea verde ,De unde am comandat cafeaua am primit si indicati cum se prepara;inainte de a fi macinata trebuie prajita putin ,se face o infuzie din 2-3 lingurite cafea in 100 ml apa fiarta si se lasa sa stea 15 minute dupa care se strecoare si se poate consuma cu putin zahar lapte sau frisca.

 • comment avatar iuliana 31/01/2015

  Eu am facut comanda de cafea verde dar alaptez pot consuma sa nu il deranjeze pe bebe la burtica???

 • comment avatar paula 31/01/2015

  Reactii adverse au observat cei sau cele care au folosit deja?care este comportamentul organismului dupa ce renunti la cafeaua verde?

 • comment avatar Anonim 31/01/2015

  Efecte adverse?

 • comment avatar Anonim 31/01/2015

  Dupa ce nu mai folosesti cafeaua verde ce se intampla?

 • comment avatar albis mihaela 01/02/2015

  Eu locuiesc in germania cum reusesc sa intru in posesia cafelei verzi .multumesc

 • comment avatar larisa 02/02/2015

  Buna as vrea sa o folosesc si eu dar am o intrebare daca sunt gravida pot sa o folosesc. Si cafeaua verde se poate folosi cu zahar?

 • comment avatar oana 03/02/2015

  si cine nu bea niciodata cafea cum o foloseste ?
  sau cum poate beneficia …?

 • comment avatar Vera 03/02/2015

  As vrea sa știu dacă se poate bea și cu lapte..și dacă este obligatoriu sa se vea fierbinte

 • comment avatar ioana croitoru grasu 07/02/2015

  ma numesc Ioana Croitori am facut si eu comanda ptr.1 pachet de cafea verde nu am primit nici un semn macar un telefon s-au un mesaz daca stie cineva sami scrie pe adresa mea:ioana croitoru grasu ,va multumesc.

 • comment avatar iuliana 07/02/2015

  Dar, daca punem lapte, zahar sau frisca mai are acelasi efect?…

 • comment avatar iuliana 07/02/2015

  Nu se recomanda in perioada sarcinii sau alaptarii

 • comment avatar Anonim 09/02/2015

  Buna ziua eu ma lupt cu kg de cand ma stiu dar dupa ce am nascut al doilea copil nu mai reusesc sa slbesc usor de loc dupa cata reclama sa facut sa stiti ca am facut si eu comanda sper din tot sufletul sa ma ajute la cate capsule si cate diete am tinut toate au esuat dar sper ca aceasta cafea sa ma ajute daca voi avea rezultate va voi spune categoric maine imi vine comanda asa ca de miercuri voi incepe ce ma intereseaza si as dori un raspuns tr tinut un regim anume ce stim fara prajel ,sucuri acidulate si exclus dulciurile asta stim cu toti care se lupta cu kg daca da spunetimi va rog ca sa nu consum degeaba cafeaua si sa nu am rezultate va multumesc astep raspuns a am inteles ca painea alba tr inlocuita cu cea neagra cata putem manca cantitativ pe zi multumesc

 • comment avatar Stefania 10/02/2015

  Buna! Am comandat şi eu aceasta cafea. Mâine se implinesc 2saptamani de când o consum.Sincera sa fiu nu am slăbit nici macat 100 g,din contra am luat în greutate 800g.Am renuntat la pâine, dulciuri, prajeli, etc. Consum aceasta cafea de 2ori pe zi si o prepar exact asa cum scrie în prospect. Ce trebuie sa fac sa am si rezultate? Astep un raspuns, va rog

 • comment avatar Iuliana 10/02/2015

  Bună ziua am început de aproape 5 zile sa beau cafeaua verde cu ghimbir și cred ca da rezultate în primul rand mi-a tăiat pofta de mancare și cred ca este un început bun.Va sfătuiesc sa îl incercati

 • comment avatar Rujoiu Luminita 10/02/2015

  Vreau si eu sa incerc cura cu cafea verde ptr.o luna sa vad daca se merita : am 54 ani si75 de kg la 1,60m deci as vrea sa slabesc 15kg deci sunt interesata vreau .

 • comment avatar Andreea Mihai 11/02/2015

  Stefania, posibil nu consumați suficientă apă, sau procesul de slăbire este încetinit de alți factori sau dereglări. Mai multe informații găsiți aici: http://faraprajituri.com/de-ce-nu-reusesc-sa-slabesc/ și aici: http://faraprajituri.com/regulile-de-aur-ale-unui-regim/

 • comment avatar Andreea Mihai 11/02/2015

  Despre slăbirea după sarcină găsiți informații aici: http://faraprajituri.com/cum-slabesti-dupa-sarcina/
  P.S. pâinea neagră este o idee bună doar dacă nu conține îndulcitori și conservanți (ceea ce se întâlnește foarte rar). Optați pentru cereale integrale.

 • comment avatar Andreea Mihai 11/02/2015

  iuliana, odată ce consumați orice tip de îndulcitori efectul nu se reduce, dar dăunează slăbirii prorpiu-zise. O dietă în timpul căreia se consumă prăjituri și fast-food nu va funcționa doar din contul cafelei verzi.

 • comment avatar Andreea Mihai 11/02/2015

  Nu are reacții adverse, nu se recomandă femeilor în perioada de graviditate și lactație, persoanelor cu intoleranță pentru cofeină, cât și celor ce nu pot consuma cafea din considerente medicale. Cei ce nu sunt obișnuiți cu consumul de cafea pot începe cu porții mai mici. Se poate consuma și rece și cu zahăr, lapte sau orice tip de îndulcitori, dar efectul maxim îl are cafeaua fierbinte fără adaosuri. Vă recomand să dați comandă de aici: http://greencoffe.ro/ – este sigur și la un preț accesibil.

 • comment avatar Anonim 11/02/2015

  Dupa ce dai jos kg.dorite si nu mai consumi cafeaua verde nu se depun la loc kg.nedorite?

 • comment avatar maria 11/02/2015

  Nu se depun la loc kg.dupa ce nu mai consumi cafeaua?

 • comment avatar elena 15/02/2015

  Dupa ce am slabit cateva kg bune din anumite probleme am inceput sa ma ingras as vrea sa nu mai mananc asa mult dar nu pot.

 • comment avatar Anonim 21/02/2015

  ok, e naturala! Dar ce stiti, se poate consuma daca alaptam?

 • comment avatar Anonim 21/02/2015

  daca locuim in germania cum si unde putem comanda va rog informatii pe cristian.pop80@yahoo.com

 • comment avatar popa ana maria 28/02/2015

  comandati fara probleme se slabeste cu adevarat daca o si ajutati cu putin regimalimentar cu siguranta veti slabi 5 kg pe luna vb din propria me a experenta succes

 • comment avatar lacatis crystyna 28/02/2015

  vreau si eu acest produs
  dar eu locuiesc in anglia

 • comment avatar nicol 28/02/2015

  As vrea sa-mi spuneti daca cei cu afectiune a tiroidei pot consuma aceasta cafea verde?

 • comment avatar Maria 28/02/2015

  cafeauua verde fara dieta si sala nu ajuta la nimic

 • comment avatar Anonim 01/03/2015

  buna mar interesa si pe mine cafeua verde si as dori sa stiu ce pret are si unde se gaseste

 • comment avatar Anonim 03/03/2015

  Da f interesant cum se spune pana nu incerci nu sti

 • comment avatar mariana 06/03/2015

  as avea sieu oa curiozitate:ce gramaj are acest pachet de cafea verde de 99 lei

 • comment avatar Anonim 07/03/2015

  cat costa si unde gasim aceaSTA CAFEA VERDE

 • comment avatar Anonim 09/03/2015

  Ce efect are cafeaua verde asupra tensiunii arteriale?! Se recomnada personelor care urmeaza un tratatemnt pentru HTA?

 • comment avatar Berdila Alina 10/03/2015

  Vreau si eu cafea verde sa vad daca da rezultate

 • comment avatar Anonim 12/03/2015

  Iuliana eu am fost operata de fibrom si mam ingrasat foarte mult 8 kg si vreau sa slabes
  na cura cu cafea verde astept raspuns

 • comment avatar Anonim 15/03/2015

  DE unde ,cum se obtine si ce efecte secundare are?Care sun preturile?

 • comment avatar ana 16/03/2015

  Buna ziua sat interesata si eu de cafiaua verde sant mai multe feluri de cafea verde??? si mar interesa dk afecteaza pe cei cu tensiune si de care cafea mia-ti recomanda o zi buna

 • comment avatar Anonim 16/03/2015

  Ce gramaj are pachetul si cit timp iti ajunge?

 • comment avatar Anonim 21/03/2015

  am cumparat cafea verde dar nu am reusit sa o macin!!!!!!imi puteti spune cum??

 • comment avatar Anonim 22/03/2015

  DACA DAI CLICK PE COMANDA VEZI PRETUL

 • comment avatar Anonim 22/03/2015

  ai eu vreu ….~

 • comment avatar Anonim 22/03/2015

  buna sunt Ana si as dori si eu sa stiu cum trebuie folosita cafeau verde pt ca am luat dar nu stiu cum rebuie servita.va multumesc

 • comment avatar Anonim 23/03/2015

  Sepoate consuma si cafea obisnuita in timpul curei cu cafea verde?

 • comment avatar Mariana 24/03/2015

  Buna eu as putea sa consum cafea verde daca am diabet si probleme cu rinichi?

 • comment avatar doina 25/03/2015

  are gust de cafea

 • comment avatar maria 29/03/2015

  Buna am 63 ani si amhipertensiune arteriala pot folosi acest produs?

 • comment avatar Anonim 30/03/2015

  Minerva va rog sa-mi spuneti daca am ulcer pot folosi cafea verde

 • comment avatar maria cirmaci 02/04/2015

  daca sunt in germania cum as putea comanda aceasta cafea sau stie cineva de unde pot si eu so cumpar multumesc mult

 • comment avatar sina 02/04/2015

  Azi am reausit sa fac si eu comanda dar operatoarea mi-a recomandat sa beau o cana de 2 ori pe zi la 2 ore dupa masa.In comentriile voastre am citit ca se bea o cana pe zi.Care e realitatea de fapt?

 • comment avatar Laura 05/04/2015

  Am citit cu interes comentariile si doresc sa ajut pe cei care au intrebari…fara raspuns.
  1. Cafeaua verde este un produs care se vinde la pachete de 150 grame.
  2. Este produs macinat in amestec cu ghimbir.
  3. Costa 99 lei / pachet de 150 grame
  4. Se poate compara cu o infuzie de ceai amarui si purin picant
  5. Se foloseste o lingurita cu varf de cafea( amestec)
  6. Se fierbe apa. Se lasa 2 minute sa obtinem 90 grade si apoi se toarna peste cafeaua din ceasca 100 ml apa. Se acopera 15 min. Apoi se bea.
  7. Zatul se strecoara. Nu se adauga nimic. Fara zahar si alte produse.
  8. Succes. Se bea o data. Dimineata!

 • comment avatar Anonim 07/04/2015

  Cat costa cafeau verde.as vrea sa incerc si eu?

 • comment avatar luci 15/04/2015

  Buna ziua, a-si dori si eu sa incerc cafeua verde. Am gasit in farmacii naturiste imi puteti spune daca are acelasti efect. Scrie cafea verde pentru slabit gata macinata. Va rog sa ma ajutati sunt din Timisoara, daca stiti de unde sa cumpar astept raspuns….

 • comment avatar marya 19/04/2015

  Daca nu sunt in tara cum pot procura va rog sa ma ajute cineva daca stie am tinut enspe mii de retete au dat rezultate dar dupa am pus la loc!va multumesc anticipat cu stima !Marya

 • comment avatar monica 19/04/2015

  Foarte adevarat eu am incercat inainte de pasti ,am avut de dat jos vreo patru kg si am luat o cutie cu pastile dupa care chiar nu mi mai era foame .incercatio cu incredere.

 • comment avatar Anonim 07/05/2015

  Buna ,de doua saptamâni beau cafea verde ,am slabit 4 kg ,plimbare la pas 30 -40 min,aceasta cafea mi -a tăiat pofta de mancare .,am înlocuit pâinea albă cu cea integrala,acum in a 3-a sapt nu am mai slabit dar tot voi continua ……Am avut 90 kg si acum am 86.,e un început promițător zic eu ! cafeaua am cumparat-o de la un magazin Bio si pe cutie scrie Diet organic grone koffie si la 10 g cafea se pune 220 apa fierbinte 10 min infuzie ,dupa ce am băut primele 2 cafele am avut o stare de voma ( e normal si semn bun ca organismul accepta ) nu mia plăcut mirosul dar acum o beau ca pe un ceai .va doresc succes !

 • comment avatar Deedee 23/06/2015

  Buna eu am inceput de ieri cura cu cafea verde, se poate bea si ceai verde antiadipos in aceasta perioada sau nu?

 • comment avatar anca 05/08/2015

  Si eu folosesc cafea verde si functioneaza se gaseste si in farmaciil Catena costa 90 de lei o cutie cu 44 de pliculete instructiunile sunt pe cutie e buna la gust ,mult noroc tuturor

 • comment avatar Nicoleta 06/01/2016

  Buna!am comandat si eu cafeaua verde numai ca nu am avut unde sa o macin,dar o prepar asa boabe,o pun la fiert si dupa o strecor si o las 10 min e ok asa?sau nu are nici un efect daca nu e macinata?astept un rasp va multumesc frumos

  • comment avatar Veronica 29/04/2016

   E ok și așa, dar ar fi mai bine să o măcinați totuș.

 • comment avatar Larisa 11/01/2016

  Buna, am 17 ani si as vrea sa folosesc pastile de cafea verde, este ok ?

  • comment avatar Veronica 29/04/2016

   Doar dacă îți permit părinții! Succes!

 • comment avatar larisa 21/01/2016

  Buna as avea si eu o intrebare , daca am 18 ani pot folosi cafea verde? Si sa-mi spune-ti va rog cum se foloseste?

 • comment avatar Adelina 14/02/2016

  Buna!Am 14 ani o inaltime de 163cm si 75de kg ! De 3 ani ma chinui sa slabesc toti colegi isi bat joc de mine am dat peste acest articol si sunt bucuroasa dar nu stiu daca la varsta mea pot consuma ! Va rog dati-mi va rog un raspuns

 • comment avatar Ionela 17/02/2016

  Buna beau si eu de 2 zile cum se prepara pana la urma? O lingurita la ceasca sau 2??

 • comment avatar beniamina 22/02/2016

  BUNA.Va rog sa-mi spune-ti daca este vreo diferenta intre cafeaua verde arabica cu ghimbir si green coffe?

 • comment avatar iuli 22/02/2016

  va rog sa-mi spuneti daca v-a afectat tensiunea. Am inceput de astazi si am intrat un pic in panica, n-am avut niciodata tensiunea mai mare de 100 cu 60, iar azi, dupa 2 cani de cafea verde cu ghimbir (o cana la ora 8 iar cea de-a doua la ora 11) am tensiunea 120 cu 79. Mentionez ca nu sunt bautoare de nici-un fel de cafea, 3 in 1, sau altele de genul
  Va multumesc anticipat

 • comment avatar Claudiu Vasiloni 04/03/2016

  Buna ziua!,am 16 ani si 79 de kg,merg la sala si am reusit sa pun muschi frumosi,dar as vrea sa ajung la 70 de kg ca sa se vada mai bine,in cat timp as putea slabi cu cafeaua verde 9 kg?

 • comment avatar Bordeanu Emanuela Georgeta 16/03/2016

  Buna ziua! Ma numesc Ema si am si eu o problema. Am folosit si eu aproape 3 sapt cafea verde cu ghimbir de la Solaris. Si toate bune si frumoase pana a trebuit sa-mi vina menstruatia. Credezi ca, cafeaua verde este cauza? Eu si cu sotul meu ne dorim un bebe si vreau sa stiu daca asta ar fi cauza. Va multumesc frumos si astept un raspuns!

  • comment avatar Veronica 29/04/2016

   Nu cred să fie din cauza cafelei. Poate sunteți însărcinată? Baftă!

 • comment avatar ramona 26/03/2016

  Buna! Pentru cei care vor sa slăbească si eu recomand cafeaua verde…. Sincer, la mine,cel Putin, merge am slăbit 10 kg in doar o luna, bineînțeles asociată cu sport…

 • comment avatar v 26/03/2016

  Buna as dori sa fac comanda pt cafea verde cu ghimbir cum se procedez a.

 • comment avatar delia 28/03/2016

  Vai de capul pune.ti aceeasi intrebare de mii de ori daca aveti probleme cardiace sau alaptati nu se poate bea cafea verde atat de greu este sa va uitati mai sus in comentarii!!! Pare interesant. O sa mi.o comand si eu

 • comment avatar Diana 05/04/2016

  Intradevar, chiar te ajuta sa slabesti. Atentie insa: nu face minuni. Trebuie sa aveti o dieta echilibrata altfel beti degeaba cafea verde. Nu dati sume mari de bani doar pentru ca vi se spune ca slabiti repede.

 • comment avatar oanaa 23/04/2016

  Azi am primit colet din România ….am început deja sa consum …pe prospect ăsta scrie ….

 • comment avatar No Name 25/04/2016

  Buna, astazi am inceput si eu sa tin aceasta cura de slabire cu Cafea Verde. Intr-o combinatie cu sportul, o dieta cu fibre si ceaiuri (soc, papadie si ceai verde). Sper sa vad si eu peste 2 saptamani, niste rezultate, idiferent de cantitate, si pofta de mancare sa mi se reduca ^

 • comment avatar Irina Gabriela 27/04/2016

  Buna si eu imi doresc sa slabesc, de foarte mult timp la lupt cu kg in plus si foarte multe,am 104 kg, 30 de ani,anul acesta am nunta si mai sunt 4 luni pana la nunta si nu reusesc sa slabesc deloc.Am cumparat cafea verde de doua zile…..nu stiu daca sa trag speranta ,,,anul trecut pe vremea asta aveam 92 kg nu stiu ce sa mai fac sunt disperata ca nu stiu daca voi putea da jos macar cateva kg.O sa fiu o mireasa grasa :((( mai mananc dulce la cafea dimineata…nu ma pot abtine sa nu iau ceva dulce la cafea.Multumesc.

  • comment avatar Veronica 29/04/2016

   Mai adăugați puțin sport la cafeaua verde și rezultatul nu va întârzia să apară. Succes! Sunt sigură că vei reuși!

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title