background img
myusli-orehi-yagody-zavtrak

6 alimente ce te ajută în lupta cu celulita

Silueta perfectă înseamnă un corp tonifiat, iar majoritatea regimurilor nu iau în considerare faptul că celulita este unul dintre principalele defecte ce trebuie combătute! Pentru a avea picioare și fese frumoase trebuie să incluzi în meniul tău zilnic câteva alimente ce vor stimula dispariția acestui defect al pielii tale!

1. Apa

img-left

Apa însemană nu doar viață, ci și piciorușe suple și grațioase! Dacă respecți doza zilnică de minim doi litri de apă, circulația acesteia în organism se accelerează, astfel vei preveni reținerea apei, ce este una dintre cauzele principale ale celulitei. Este recomandat să eviți consumul excesiv de sare, care reține apa în organism.

 

2. Fructele și legumele

img-right
Consumate în stare crudă și proaspătă, aceste alimete te ajută să modelezi silueta dorită și să scapi de aspectul de coajă de portocală. Esențiale într-o nutriție echilibrată, fructele și legumele trebuie să fie baza meniului tău zilnic, fiind sărace în calorii și benefice pentru sănătate.

3. Cerealele integrale

Orezul brun și fulgii de ovăz sunt alimente hrănitoare, naturale și sănătoase, printre beneficiile cărora se numără capacitatea de a favoriza dispariția celulitei.
img-right

4. Ceaiurile din ierburi

Atunci când sunt infuzate în condiții casnice din plante uscateprecum menta, romanița sau păpădia, ceaiurile ajută la digestie, elimină toxinele din corp, accelerează arderea grăsimilor și sunt esențiale în lupta împotriva celulitei!

5. Fructele Goji

Aceste pomușoare miraculoase au multiple efecte curative, fiind esențiale în procesul de detoxifiere și ardere a depozitelor de grăsime. Reglând procesele metabolice, fructele Goji normalizează funcționarea sistemului digestiv și endocrin, astfel celulita dispare curând după ce organismul preia cel mai natural și sănătos mod de a funcționa!

6. Cafeaua verde cu ghimbir

Eliminarea toxinelor din corp și arderea eficientă a grăsimilor sunt factorii principali cu care contribuie cafeaua verde în lupta cu pielea cu aspect de coajă de portocală. Două căni de cafea verde pe zi stimulează procesele metabolice și reglează micile deficiențe în funcționarea sistemului digestiv, atfel se reglează greutatea corporală, iar pielea preia un aspec tânăr și sănătos.

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title