background img
ten perfect buze rosii inel

5 proceduri pentru o piele de divă

Perfecțunea la modul superlativ începe cu frumusețea fizică, iar o piele tonfiată, catifelată, tânără și hidratată este esențială pentru un aspect exterior atrăgător ce să radieze de sănătate!

Măștile pentru față și loțiunile pentru corp sunt alegerea potriviă pentru a ameliora calitatea pelii și a-i asigura un aspect sănătos. Iată câteva picioare in pantofi rosii cu tocrețete de măști pentru o piele de divă pe care le poți prepara cu ușurință în condiții casnice:

1. Pentru exfolierea pielii și combaterea celulitei

O linguriță de ulei din semințe de struguri presat la rece se amestecă cu o linguriță de cafea măcinată sau de făină de porumb, se aplică pe piele și se masează ușor.

Spune NU cearcănelor, ridurilor și coșurilor!

ten uniform si perfect2. Pentru netezirea ridurilor, curățarea tenului și tratarea acneei

O dată la trei zile se masează obrajii, pomeții, fruntea și gâtul cu ulei din sâmburi de struguri presat la rece. Pielea va fi hidratată, elastică și vor dispărea toate defectele tenului.

3. Pentru fermitatea pielii de pe coapse

40 g de sare grunjoasă se amestecă cu o linguriță de ulei din semințe de struguri și cu sucul unei lămâi. Pasta unghii rosii petale de trandafirformată se aplică pe coapse masând ușor o dată la 7 zile.

4. Pentru mâini de catifea

O linguriță de miere se amestecă cu un gălbenuș de ou și cu câteva lingurițe de ulei din sâmburi de struguri, apoi se aplică pe pielea mâinilor și se ține cât mai mult timp. Procedura se repetă o dată la 3 zile.

Ce trebuie să știi despre uleiul din semințe de struguri

somn sanatos5. Pentru tinerețea pielii și combaterea cearcănelor

Pe pielea curată fără machiaj se aplică uleiul din semințe de struguri și se maseaza cu vârful degetelor, astfel încât să acopere toată fața, apoi se lasă pentru 10 minute. Procedura poate fi repetată zilnic.

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title