background img
picioare exercitii tonifiere sport fitness yoga greutati celulita picioruse slabire slabit

5 mișcări simple pentru piciorușe perfecte

Vrei să eclipsezi publicul la o petrecere, sau să arăți senzațional pe plajă? Indiferent de scopul pe care îl urmezi, atunci când vine vorba despre piciorușe, orice efort merită a fi realizat! Noi îți propunem 5 exerciții simple pe care să le practici zilnic pentru a fi posesoarea unor piciorușe de invidiat!

1. Pentru acest exercițiu ve avea nevoie de 2 greutăți de câte 1 kg. Ține o greutate în mâna dreaptă. Pășește înapoi cu piciorul stâng, apoi îndoaie ambii genunchi ținând spatele drept și mâna ce ține greutatea lipită de corp. Încordează mușchii picioarelor revenind la poziția inițială. Repetă de câte 10 ori cu fiecare picior, ținând greutatea în mâna opusă.

asezari exercitii sport picioare fitness celulita slabire2. Stai cu spatele la un perete, la 30 de centimetri de acesta, cu picioarele la nivelul umerilor. Așează-te în urmă tinând spatele drept, imitând așezarea pe un scaun, până când spatele tău se va rezema de perete, iar biceșii femurali vor fi paraleli cu podeaua. Din această poziție, ridică piciorul drept, menținându-l paralel cu podeaua timp de 3-4 secunde, după care repetă procedura cu piciorul stâng. Acest exercițiu se efectuează de 15 ori cu fiecare picior.

fitness exercitii sport fitness picioare slabire dieta celulita yoga3. Acest exercițiu poate fi executat atunci când urci treptele. Pune picioarele pe rând pe aceeași treaptă, apoi coboară-le în aceeași succesiune. Repetă mișcarea de 15 ori.

Cum faci rost de un abdomen plat în 7 zie?

exercitii pentru picioare slabire celulita dieta fitness sport yoga4. Stai cu picioarele depărtate, genunchii ușor îndoiți și mâinile pe șolduri. Ridică piciorul drept la 10-30 cm deasupra solului și păstrează poziția pentru câteva secunde. Plasează piciorul drept pe pământ pășind în urmă și balansează-te pe el, ținând în aer piciorul stâng. Pășește înainte cu stângul, revenind la poziția inițială. Repetă de 15 ori începând cu dreptul și de 15 ori începând cu stângul.

5. Cu câte o greutate în fiecare mână, apleacă-te în jos astfel încât să atingi podeaua cu mâinile fără de a îndoi genunchii. Efectuează procedura de 10 ori.

Rețeta unei gustări dietetice energizante – granola cu fructe de pădure

După ce faci cele 5 exerciții, este recomandat să practici 2-3 minute de cardio pentru piciorușe tonifiate. Efectuate zilnic, aceste exerciții fac minuni cu picioarele tale!

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title