background img
ananas-perec-vinograd-banany

4 pași spre o alimentație corectă

1. Prima masă a zilei
Micul dejun nu trebuie în nic un caz să lipsească din meniul zilei tale, căci riscul de a lua în greutate crește cu fiecare mic dejut ratat! O cană de cafea dimineața stimulează metabolismul, recomandabil este să o savurăm după ce am consumat micului dejun în sine.

2. Bea multă apă
Organismul nostru are nevoie de cel puțin 2 litri de lichid pe zi, apa fiind cea mai bună variantă pentru a respecta aceast dozaj. Deseori nu suntem capabili de a diferenția senzația de foame de dorința de a consuma ceva lichid, din aces motiv un pahar cu apă te poate ajuta să înțelegi dacă ai într-adevăr nevoie de hrană.

3. Evită extremitățile
O alimentație corectă trebuie să fie uniformă. Nu te înfometa, dar nici nu exagera cu porțiile. Consumul unui singur produs trebuie evitat, optează pentru alimentația sănătoasă, naturală și variată! Asigură-te că din alimentele pe care le consumi nu lipsește o anumită categorie (de exemplu cerealele).

4. Fără fast-food
Este evident că o alimentație corectă nu poate accepta consumul produselor fast-food, care sunt foarte calorice, dăunătoare și nu sunt deloc naturale!

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title