background img
par ondulat bogat cu flori rosii

4 măști pentru un păr perfect

Multiplele beneficii pe care uleiul din semințe de struguri presat la rece îl are pentru păr pot fi obținute prin aplicarea acestuia pe podoaba capilară. Noi îți propunem câteva tratamente naturiste, ușor de preparat în condiții casnice, care îți garantează un păr perfect!

par frumos cu mult volum1. Pentru păr vopsit, ars sau cu fire despicate

Un gălbenuș de ou se amestecă cu 2-3 linguri de ulei din sâmburi de struguri și se aplică pe pielea capului și pe părul curat umed, peste 5-10 minute după clătirea părului. Pentru ca masca să penetreze bine, se masează pe pielea capului prin mișcări circulare ușoare. Masca trebuie ținută cel puțin 30 de minute, preferabil într-un spațiu bine încălzit, fără vânt și umezeală, după care se clătește.

4 avantaje ale tratamentului cu ulei din semințe de struguri pentru păr

femeie cu citrice2. Pentru păr strălucitor și elastic

Două linguri de ulei de struguri se amestecă cu zeama unei lămâi și se aplică pe podoaba capilară și pe firele de păr în toată lungimea. Această mască trebuie ținută cel puțin 30 de minute pe păr.

3. Pentru un scalp normalizat fără mătreață

Un amestec din 50 g de ulei din sâmburi de struguri, 100 g de alcool etilic (70 %), 30 g de flori de arnica (podbal) și 20 g de ulei esențial de pin sau mentă se lasă la măcerat pentru 7 zile, după care se aplică pe părul uscat, în special la rădăcini și se lasă pentru 30 de minute.

par blond bogat si catifelat4. Pentru păr mătăsos, ușor de descurcat și aranjat

La 2-3 linguri de ulei din sâmburi de struguri presat la rece se adaugă câteva picături de ulei esențial de rozmarin, amestecul se încălzește și se aplică pe toată lungimea părului și la rădăcini și se ține timp de cel puțin jumătate de oră.

Ce trebuie să știi despre uleiul din semințe de struguri

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title