background img
10660079_283184461884202_2506973072816231200_n

3 trucuri care te ajută să mânânci ce dorești, fără să te dezici de un aliment anume

Cum slăbești fără dietă?

1. Nu mânca pe săturate

În timpul unei mese, punctul de încetare a consumului de alimente este, deobicei, atunci când termini totul din farfurie, golești coșul cu fructe, bei un suc, un ceai, o înghețată și apoi îți amintești despre prăjitura ce te așteaptă de ieri pe raft, iar spre final ai poftă de un film și aduci tot frigiderul cu tine pe canapea pentru a-ți asigura o vizionare plăcută. Respectând aceasă tradiție a fiecare masă, te întrebi apoi de ce nu poți scăpa de kilogramele în plus, dacă faci gimnastică dimineața și nu mănânci după ora șase seara. Cel mai bine ar fi să rugumi bine, să savurezi și să să te oprești din mâncat atunci când încă nu ești sătulă și îți mai este un pic foame.

2. Fii cenușăreasa

Ții minte cum personajul din poveste a făcut față situației în care a trebuit să separe lintea de cenușă? De fiecare dată când îți este poftă de ceva dulce, aruncă bomboanele în cenușă și aprinde accidental focul în cămin. Sau poți proceda altfel: amestecă bomboanele cu bucăți de fructe și legume în cantități mari și nu le mânca până nu le separi. Există oare o mică probabilitate că te vei da bătută și vei face din ele o salată?

3. Mănâncă ingenios

Procedura consumului de alimente trebuie să fie cât mai ceremonioasă posibil: îmbracă cu chiu cu vai pantalonii în care nu încapi de mult timp, pune-ți metrul pe talie în loc de curea, ia un poster cu un fotomodel și pune-l lângă tine într-o cameră cu multe oglinzi. Admirând stomacul tău în permanentă creștere și fața mulțumită a fotomodelelor care nu mănâncă nimic cât timp tu nu te poți abține, vei avea inspirația necesară pentru a spune ,,nu!” și vei pleca într-un colț întuneat și pustiu să înfuleci prăjitura.

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title