background img
femeie fericită cu multe fructe

3 metode ingenioase de a mânca mai puțin

Arde caloriile simplu, delicios și distractiv!

bomboane smarties colorateGoana după calorii

Ușa frigiderului se deschide și doi ochi lacomi cercetează nerăbdători rafturile pline de bunătățuri. Vânătorul de dulciuri este înfometat și caută o nouă pradă, prăjiturile s-au pitit, îngrozite, prin colțuri, însă nu vor putea scăpa! Te-ai recunoscut cumva în rândurile de mai sus? Dacă răspunsul afirmativ nu implică faptul că ești dulce, conții mult zahăr și te combini bine cu o cană de ceai, atunci conștientizezi, probabil, că dependența ta față de dulciuri trebuie cât mai curând tratată!

biscuiți colorați macaroons1. Ascunde-ți prada

Procedura prin care „vânezi” dulciurile poate arde mai multe calorii decât conține însăși prăjitura dorită, deci ce stimul mai bun poți avea decât o recompensă „dulce” pentru fiecare set de așezări? O metodă ingenioasă ar fi să ascunzi bomboanele undeva prin casă sau să soliciți ajutorul unui membru al familiei care să găsească câte un ascunziș pentru fiecare bomboană. Pentru a putea savura micile trofeie, vei trebui să joci rolul de detectiv și să treci printr-o serie de încercări amuzante care vor arde calorii! Poți practica acest „exercițiu” dacă ai tentația de a-ți diversifica timpul liber printr-o activitate interesantă în compania unui prieten și de a petrece o seară vesel, delicios și benefic pentru siluetă.

Dieta practicată de stewardese: -4 kg în 4 zile!

prăjitură cu afine cu zahăr tos2. Arma ta – pofta de mâncare

Penru a pracica acest exercițiu va fi nevoie să aștepți ora mesei. Plasează gustarea pe care ți-ai preparat-o într-o farfurie pe care să o pui la colțul unei mese, pe când tu te afli la extremitatea cealaltă. Pentru a lua o înghițitură va trebui să te scoli, să te apleci deasupra mesei și să introduci în lingură porția la care visezi atât de mult, după care va trebui să revii la poziția inițială. Acest efort suplimentar are rolul de a arde câteva calorii timp ce tu consumi altele noi. Exercițiul poate fi un îndemn suplimentar pentru tine de a reduce porțiile și de a nu mânca totul din farfurie și te poate ajuta să percepi mai curând apariția senzației de sațietate. Nu trebuie să trișezi, evită să pui în lingură jumătate din conținutul farfuriei!

prăjituri colorate donuts3. O cană de cafea = oră de exerciții fizice

Nu este neapărat să mergi la sala de forță și să practici mișcare în mod regulat și intensiv, antrenamentele extenuante nu mai sunt demult cea mai rapidă metodă de a da jos kilogramele în plus. Alimentul care a depășit după eficiență și beneficii efortul fizic este cafeaua verde cu ghimbir, care arde eficient grăsimile, accelerează procesul de slăbire și nu permite caloriilor din alimente să se preschimbe în kilograme în plus. O cană de cafea pe zi este echivalentă cu o oră de antrenamente la sală, deci nu ezita să o incluzi în alimentația ta zilnică.

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title