background img
bjrn-wunderlich-photography-1887

3 alimente „dietetice” care îți pun silueta în pericol

 

Cura ta de slăbire, pe lânga alimente naturale, se bazează pe câteva produse pe care le mănânci din plăcere, crezând că au un efect benefic sau, cel puțin, nu dăunează siluetei tale. Află că unele dintre ele te păcălesc, daunele aduse de acestea fiind mai mari decât avantajele numărului redus de calorii.

coca-cola-koka-kola-yaschik1. Băuturile carbogazoase

Deși nu sunt foarte calorice și par inofenzive în plan comparativ cu cartofii prăjiți, sunt o adevărată bombă calorică dacă ținem cont de faptul că este vorba despre un lichid care nu se reține mult timp în organism și nu menține deloc starea de sațietate, deci nu poate fi pus la un nivel cu salatele sau alte gustări. Atunci când consumi băuturile carbogazoase, chiar dacă sunt „light” sau dietetice, este ca și cum ai oferi organismului un surplus de calorii echivalent cu faptul că ai fi mâncat biscuiți pe când defapt ai consumat doar câteva fructe.

Smoothie „Tropical Island” – atât de delicios încât poate provoca dependență!

cream-milk-yogurt-dessert-18822. Iaurturile de fructe

Aceste produse semifabricate conțin îndulcitori naturali dăunători și foarte mult zahăr, iar caloriile din componența lor, deși puține la număr, sunt periculoase pentru organism. Iaurtul degresat este benefic, însă iaurturile dulci cu arome de fructe pot fi suplinite cu iaurturile naturale preparate acasă, mult mai folositoare.

Gustările dintre mese: cu ce trebuie să te alimentezi pentru ca să slăbești?

vegetarianskiy-banan-morkov3. Produsele de panificație cu tărâțe

Conținutul ridicat de fibre nu compensează faptul că aceste alimente din comerț conțin multe grăsimi, zahăr și conservanți. Prepararea acestora în condiții casnice este cea mai eficientă soluție pentru un regim fără alimente „spioni”.

Te-ar putea interesa
Tag-uri asociate
Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Menu Title